TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bakma bacım sen buna Bana takıl hayatını yaşa
eywah şimdi bittiği andır
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bakma bacım sen buna Bana takıl hayatını yaşa eywah şimdi bittiği andır Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eywah şimdi bittiği andır Korkutma kısı TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Korkutma kısı korktmuorum uyarıyorum sana takılmaması konusunda Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korktmuorum uyarıyorum sana takılmaması konusunda Uyarma o zaman Kıskanc şe TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Uyarma o zaman Kıskanc şe ne alaka şimdi ben bir bağlantı kuramadım kıskançlıkla Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne alaka şimdi ben bir bağlantı kuramadım kıskançlıkla Ben kurdum sen kurama TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben kurdum sen kurama bari alakalı şeler kur hem senin gitme vaktin gelmedimi biraz daha kalırsan tabanvayla gitmek zorunda kalıcan bende götürmem bu akşam seni evine Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bari alakalı şeler kur Ben efimdeyim saten TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben efimdeyim saten belliydi zaten evinde olduğun yoksa 7/24 nasıl takılabilirsin buraya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|