gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi arkadaslar cikiyorum kendinize cok iyi bakin g?r?s?r?z....yaff ana nere k?s nere gidion anam dur daha ben karpus kescemmmmmmmmm.....
iyi aksamlar ve iyi sohbetler hepinize
Garip Sohbetler
|
11-27-2006, Saat: 09:14 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaff ana nere kıs nere gidion anam dur daha ben karpus kescemmmmmmmmm.....gitmiyomm canim birazda daha burdayim getir kesekk karpuzu
11-27-2006, Saat: 09:17 PM <
yanl?? hat?rl?on tabikk hehehehe beni an?la kapt?rd???n g?n konustukkk...:yikildim: :yikildim: :yikildim:
sultan okadar cocugun isminden biride özgül olsun tamam mi
Ali tamammi laaa
11-27-2006, Saat: 09:19 PM <
gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitmiyomm canim birazda daha burdayim getir kesekk karpuzuhehe olar can?m yaz?nn bisim tarladan ( ?) ald?m zula ettiydim dur getiremm..
kim nereye didyo yaww ne oluyoz yaw ıkkıdaka boş bıraktıkk nufus artişına gecmısınız yaww bide ihanett sezıyom
Way Bea Seni Anılmı Kapmıştı Ben Niye Kapamadım Sultancım
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe olar can?m yaz?nn bisim tarladan ( ?) ald?m zula ettiydim dur getiremm.. hee getir canim koy s?le ortaya yiyek hepimiz
11-27-2006, Saat: 09:21 PM <
gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sultan okadar cocugun isminden biride ?zg?l olsun tamam miolar tabii heheh gerisinin ismini hat?rlarsammm.. hehehe:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 201 Ziyaretçi