duygusuzlar ben tanıyom bunu tam bir sapık ve fotolar gercek degil bizi örnek alıyor yaws
+18 satanistttttttttt neler yapıoooo...
|
beyin sizlere iyi olmuş adam akıllı yaşamak varken nye böle şeylere kalkışırlarki:S :S bence eywallah ya kim koyduysa ellerine saglık görmeyenler görsün bilmeyenler de bilsin abi nekadar boş işlere özendiklerini!
03-20-2007, Saat: 11:18 PM <
bunların allah belasını versin ahh o adam benim elime düşecekdiki ben ona neler yapardımm...
[COLOR="Purple"]arkadaşlar yanlış anlamayın hemen adamı
ameliyat yapıyo kötü bi niyeti yok[/COLOR]
03-24-2007, Saat: 04:23 PM <
böylelerini aynısını yapacaksın hemde taksim meydanında yapacaksınki herpsine ibret olacak
04-14-2007, Saat: 10:12 PM <
rapmania Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Do$tum ßu aDm $atanist deiL morque aDında ßi maNyaq KatiLdiR $ataNistler Kedi KeseR ßilDim KadaRıyLA ^^ valla aldığın sitede baslık öledi :
04-14-2007, Saat: 10:15 PM <
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunlarrr hiç bişi deilll ki ben nelerini gördüm hemde canlı ama çok kötüydü resmen önümde oldu yaaa üüüüü ama bunun sitesi de vardı hep ben ordaydım önceden sabah akşam CariSmaBoY: Forumda farklı adresler vermek yasaktır. ama herlade site kapandı görmek lasım
04-14-2007, Saat: 10:16 PM <
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızları stn ilk basta öldürüo soradan yapıoo herşeyii yani sölemesi ayıp sorada tecavüz edioo öle bi ölüye hımmmmmmmmmmm enteresann
04-14-2007, Saat: 10:17 PM <
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee hemde bide o siteye girebgilrseniz dikkat edin hepsini yapan aynı kiişii hep aynıı çok enteresannn |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi