high fidelity Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birbirinize çok yakışmışsınız allah sizi birbirinize bağışlasın tamamını erdirsin kardeşim
saolasın burak.. darısı senin başına
biriciğim ve BeN
|
01-18-2007, Saat: 10:43 AM <
high fidelity Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birbirinize çok yakışmışsınız allah sizi birbirinize bağışlasın tamamını erdirsin kardeşim saolasın burak.. darısı senin başına
01-18-2007, Saat: 10:58 AM <
amiiin saolasın sefa.. siz böle dedikçe biz dahada mutlu oluyoruz...
01-18-2007, Saat: 11:04 AM <
Allah Mutllugunuzu Bozmasin Gelin Hanima Selamimi Sole Ben Gorumcesi
01-18-2007, Saat: 11:08 AM <
ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok yakışmışınız allah sizi birbirinizden we sevdiklerinizden ayırmasın(amin)aminn.... saol arkadaşım...
01-18-2007, Saat: 11:09 AM <
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah ayırmasın amin.........ayrmasın..............
01-18-2007, Saat: 11:10 AM <
bskntin_asi_kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Mutllugunuzu Bozmasin Gelin Hanima Selamimi Sole Ben Gorumcesi amin o alır birasdan selamını ama görümce konusunda bişi diyemeyeceğim
01-18-2007, Saat: 11:10 AM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya böyle etrafımda mutlu insan görmek çok güzel mutluluğunuz daim olsun arkadaşlar...2. ve daha sonraki görüşmeleriniz yakın olsun ve bundan sonra ayrılmayasınız çok şekerler ya..bacımla eniştem sonsuza dek mutluluklar...k.i.bamin............ saol canım...bajımmmm bnm.........sende hep ama hep mutlu olusun inşallahhh...................
01-18-2007, Saat: 11:11 AM <
hayal perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir ömür boyu bırlıkte olun inşallah ayrılmazsınız...saol arkadaşım..... inş inş inş.....
01-18-2007, Saat: 11:13 AM <
high fidelity Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birbirinize çok yakışmışsınız allah sizi birbirinize bağışlasın tamamını erdirsin kardeşimsaol arkadaşım.......................... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|