bak benimde aklıma geldi simdi dün sevgilim olmadıgı için üff anasını satim ne sevgilili oluyor nede sevgilisiz
sevgilisizler buraya
|
02-15-2007, Saat: 12:01 PM <
hadi beraber yakalım kız zaten bize hayırı yok gezegenin ya oflama bak bende kötü oluom içim daralıom yakcaz lan bu gezegeni
Offfff Luyom Işte Napiyim Off Yakalim Gezegeni Zaten Yanmisim Yanacagim Kadarr
02-15-2007, Saat: 12:07 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Offfff Luyom Işte Napiyim Off Yakalim Gezegeni Zaten Yanmisim Yanacagim Kadarr anam kötü of ladın bu sefer var sende derinlerde bişi.ister dökiçini programı yapalım sende dökiçini bize bide dinleyelim yol gösterelim gerci ne kadar yol göstercez ki sanki bizim derdimiz deil AŞK |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam kötü of ladın bu sefer var sende derinlerde bişi.ister dökiçini programı yapalım sende dökiçini bize bide dinleyelim yol gösterelim gerci ne kadar yol göstercez ki sanki bizim derdimiz deil AŞK YOK BENİM DERDİM KEND,İMDE KALSINNNN HER KESİN DERDİ VARR BENİM DERTLERİMLE SIKMIYIM SENİİİ
blue_belial
02-15-2007, Saat: 12:51 PM <
allahım yarabbım
cok sukur su 14 subat gectı de KURTULDUK dun zaten bu yuzden dukkanı acmadım oleyy oley oley oleeeyy :p
02-15-2007, Saat: 12:56 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOK BENİM DERDİM KEND,İMDE KALSINNNN HER KESİN DERDİ VARR BENİM DERTLERİMLE SIKMIYIM SENİİİ yok bıre ne sıkması dinleriz istersen herzman msn + duygusuz 7/24 acık sayılır istedigin zman |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. | speedy_girl | 28 | 1,914 |
04-02-2022, Saat: 04:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... | BiRiciGim | 50 | 2,399 |
12-22-2007, Saat: 06:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D | SssHave_sdo | 5 | 769 |
09-03-2007, Saat: 03:55 PM Son Yorum: Melek06 |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi