MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yılmaz seninle bir ara Etilerde takılak
Ankaramı kanka İstanbulmu
Sonunda Sadece Ben YARGIÇ
|
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yılmaz seninle bir ara Etilerde takılak Ankaramı kanka İstanbulmu
Ankarada etiler yok looov
İstanbul tabikim Etilerde kimler vardı yav MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ankarada etiler yok looov Knka onlar bizi bozar
02-20-2007, Saat: 05:45 PM <
valla harbi çok hoş çıkmışsın abiii allah sevdiklerinden ayırmasınnn allah nazarlardan korusunnnnn
helede yanımdaki manyak arkimin nazarındannn seni çok beğendi nazar değecek diye korkuyommm çok yakışıklımışsınn abiii happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla harbi çok hoş çıkmışsın abiii allah sevdiklerinden ayırmasınnn allah nazarlardan korusunnnnn Sağol Yeliz amin cümlemizi ayırmasın....Arkadaşın iyi niyetlidir Yelizcim senin arkadaşın olduğuna göre nazar değmez MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahaah Yemedi Elllllllaaaam Yemedi kanka
Lam beklemene gerek yoktu bu kadar
Merak etmeseler de beğenirdi herkes..Baksana resme heryeden karizma akıo Allah sahibine bağışlasın kankam Mcx YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O zaman kurumasın bea sert bakış he korktum şimdi bende sert bakışlar alerji yapıyoryok yok yapmazzzz
02-21-2007, Saat: 10:27 AM <
yafrum benim yaaa....
seni yakındanda gördüm ayaklı karizmasın nan... pazar günü bol bol hasret gideririz artık |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
q?seL oLduumDan diiL sadEcE saqopa ?ok ?sRaR eTTii i??n KoyuYomm :D | ManyaX_GirL | 39 | 2,127 |
04-02-2022, Saat: 12:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitanem( Kizim) Sadece Kisa Bi Süreligine) | BiRiciGim | 59 | 3,437 |
02-13-2008, Saat: 04:25 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
Benim çokk merak ettigim we sonunda gördügüm(Deniz kızı>>Özgee) | Rüya Güzeli | 73 | 3,270 |
07-10-2007, Saat: 03:47 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
PrinceSs sadece Ben :D | PrinceSs | 39 | 1,647 |
03-26-2007, Saat: 04:57 PM Son Yorum: dnTE |