Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:avukatı olmasam burda ne işim var
bak arkadaşım laflarına dikkat et hakarete varma
tamam bende düzeltmeyelim demiyorum ki ama senin hiç çaba harcamadığın bellionu diyorum ben
söyle nerde yanlısım var düzelteyim
![Confused Confused](https://duygusuz.com/images/smilies/confused.png)
DUYgusuZ YÖNetimi...!
|
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:avukatı olmasam burda ne işim var söyle nerde yanlısım var düzelteyim ![]() prensess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay allhım gulmekten oldum burda yaa bırıncıısıı sızın sıtede eksık olan huzurunuzz yok saygınız yokk sempatıkk sızden yardım ıstemısss hemen atılmıslar sen turkce bılmıomusun sananneee senı ne ılqılendırır?kii ıster turkce ıster farsca ısterde ıngılızce konusurr herkes turkceye sahıp cıkmak zorunda da degıl cok bılıyosanızz kendınızz cıkınn once adam gıbıı sorulan sorularaa cvp vermeıı orenınn !!!ne kadar dusmussunuz sız bole sahsıyete kotu sozler sız kımsınızkı kalıteyı olcenn ınsanlarsınız!!ne sıfatla olcuyorsun???boyle dıyenlerde sorun ısteee...adam akıllı bıse sorulmıusss sızeee kavga cıkması ıcın elınden gelenı yapmıssınızz!!helal ama herkez haddını bılsın bende şaştım kaldım ya böyle saygılı sevgili bir sitede(!) hayret hiç olcak iş değil(!) neler deniyor hemde kim tarafından.. Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:söyle nerde yanlısım var düzelteyim sinek gene bir işe yarıyor ama senin gibi boş insanlarda(!) hiçbir işe yaramıyor..
Püfffff burası yine çocuk yuvasına dönmüş
![]() Prensess, yazarsan birdaha banlıycam seni... Bak ayırımcılık yapıcam.
06-11-2007, Saat: 04:01 PM <
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:söyle nerde yanlısım var düzelteyim alalhım espri yapmayın bu kadar ![]()
ay cnm bnm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
06-11-2007, Saat: 04:02 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Püfffff burası yine çocuk yuvasına dönmüş zoruna gitti galiba sözler ![]() evt sen olunca konu baya bi uzuyo sen git eminim olayda biter abicim ![]()
06-11-2007, Saat: 04:05 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Püfffff burası yine çocuk yuvasına dönmüş senin hep yaptıın iş morci abicim fark yapmaz bnide bnla gün gelir dier üyelerinizinde sonu bu olck ![]() onlar pohpohlayınca iyi sizecvp vrnce kötü ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuz Forumları Facebook Grbu fln ? | &#963;ffl&#945;&#1095;&#1080; | 9 | 951 |
01-27-2009, Saat: 09:00 PM Son Yorum: chatlaq |
|
Duygusuz Bay - Bayan Nüfusu Kaç ? | Firari Fırtına | 13 | 1,082 |
10-07-2008, Saat: 04:53 AM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
Duygusuz Oyun Sitesi ... | Firari Fırtına | 2 | 587 |
09-17-2008, Saat: 10:09 AM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
Duygusuz Kaçıncı ? | Firari Fırtına | 0 | 476 |
09-17-2008, Saat: 09:41 AM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
Duygusuz En Seçimleri | MorciveT | 42 | 2,707 |