pckopat doğmus bugun..xP
|
sona kalan dona kalmış derler ya galiba bu benim için
sölenmiş söz:$ günler ne çabuk geçiyor haftalar aylar yıllar desen gene öyle bundan 1 yıl önce gene burda hepimizin herkesin sevgilisi oldugu ben inanıyorumki sadece bir kaç kişinin belki sevmedii bu güzel tatlı biricigimiz bitanemiz pckomuzun dogumgününü negüsel kutlamıştık ne şükür kavuşturanaki pckomuz bugünde gene dogdu ve bir yaş daha yaşlandı bizler gibi. bu formdaki benim ilk gözağrım janım pckoma bundan soraki yaşantısında ailesi ve sevenleriyle birlikte nice mutlu seneler geçirmesini diliyor en güsel günler en mutlu yarınların daima yanında yakınında olmasını diliyorum :p:inşallah pckomuzun evlendii günüde bugünki gibi hatırlarızz bakalım kim o bahtı karalı arkadaşımız olucak hep beraber bekliyelim görelim janımjım pckom bugününde yanında olamasamda seni abin olarak yanaklarından öpüyor beni affetmeni diliyorum kendine çok ii ve çok ciicibak sevgili pckom ve son olarakta bu dörtlügü sana itaff ediyorum hep mutlu kal sadece bizimle kal eyww...... Biri bana gelsin o da sensin Beni kırmış olsanda İkimizde aşık bir tek farkla Benimki senden biraz fazla[SIZE=5] pckomm.[/SIZE]... .:kiyamam:
Oyh oyh oyh döktürmüşsün abim..:$
Cok teşekkürler iyi dileklerin icin:tolga: Âh be.
06-25-2008, Saat: 01:21 PM <
Oyyy ben çok geç kalmışım kusura bakma pcko hiç görmemişim :S
doğum günün kutlu mutlu olsun Allahım sevdiklerinden hiç bir zaman ayırmaması dileklerimle,Nice mutlu yıllara PCKoPaT.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Pckopat'ın doğum günü | history | 28 | 2,287 |
06-28-2012, Saat: 11:37 AM Son Yorum: adyge55 |
|
bugün hıdırellez | sıla | 37 | 2,433 |
05-06-2011, Saat: 05:01 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
oyyy aman da kim doğmuuuşşşşşşşşş iyi ki doğmuş Yassmin*imiz | sıla | 28 | 1,978 |
05-01-2011, Saat: 11:56 PM Son Yorum: YasSmin |
|
My_LiFe.. kocaman oldu bugün yaa :D | kı@ymı@k=) | 18 | 1,497 |
05-12-2010, Saat: 05:40 PM Son Yorum: _AL0n3_ |
|
Bügun Ben Doğmuşum | adyge55 | 57 | 2,759 |
08-11-2009, Saat: 11:27 PM Son Yorum: MaNeSiA |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi