sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa çok değişik anam kendi de değişiktir kesin
lannnn cocuk tavsanla oynıomuss bnde bı tane kopek alırım artık nabımona ayk uydurmm lazım :yikildim:
günahkeçisine özel yoklama
|
10-23-2008, Saat: 10:30 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa çok değişik anam kendi de değişiktir kesin lannnn cocuk tavsanla oynıomuss bnde bı tane kopek alırım artık nabımona ayk uydurmm lazım :yikildim:
10-23-2008, Saat: 10:44 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin köpiş onun tavşanı yerse papaz olursunuz sonra ben onu bı yersem gorur ama :yikildim: :yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben onu bı yersem gorur ama :yikildim: :yikildim: ehehehehe :yikildim::yikildim::yikildim: birbirinizi yemeyin daha ilk günden :yikildim::yikildim:
10-23-2008, Saat: 10:59 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehehehe :yikildim::yikildim::yikildim: birbirinizi yemeyin daha ilk günden :yikildim::yikildim: cok kasınırsa yerım valla:yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok kasınırsa yerım valla:yikildim: çok kaşınırsa yeme kızz uyuz muyuz olur neme lazım :yikildim:
10-23-2008, Saat: 11:12 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok kaşınırsa yeme kızz uyuz muyuz olur neme lazım :yikildim: allhhh belanı çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allhhh belanı gözlerime tıkla geleceğini görr sami var mı :yikildim::yikildim:
10-23-2008, Saat: 11:27 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gözlerime tıkla geleceğini görr sami var mı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: allammmmmm yaa oldurcen nan sen benıııııııııııııı manyakkkk :yikildim: gordum nan ılerde bende tavsancı olcakmısım :yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: allammmmmm yaa oldurcen nan sen benıııııııııııııı manyakkkk :yikildim: gordum nan ılerde bende tavsancı olcakmısım :yikildim: eheheheeee napalım güzelim vakit geçmiyo eyleniyos şurda :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
yoklama alınıyo.!! | günahkeçisi | 60 | 2,120 |
10-22-2008, Saat: 08:12 AM Son Yorum: ozgee29 |