P@SCH@M Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aziz hep aynıı Karızmaa Tamm fotolar 10 Numara... Yakısır kardesımee....
Eyvallah kardeşim çok sağol
Bunlarda yeni resimlerim...
|
P@SCH@M Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aziz hep aynıı Karızmaa Tamm fotolar 10 Numara... Yakısır kardesımee.... Eyvallah kardeşim çok sağol CeYDa HaNDe KeSiM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yinee çok tatlısın hep olduğu gibi ,)) :$:$ o senin yüreğinin güzelliği canım tşk ederim... nerelerdesin göküzmüyosun uzun zamandır ?
01-14-2010, Saat: 04:04 PM <
Allah Sahibine Baqıslasın Tüüüü Tüüü Tüüüüüüüüüüüüüü
# Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Sahibine Baqıslasın Tüüüü Tüüü Tüüüüüüüüüüüüüü Du bakim hemen koşup bi kalıp sabun alıpta geleyim boşa gitmesin tüüü tüüüüülerin İnş olurda sabihibime bağışlar Allah'ım tşk ederim CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Du bakim hemen koşup bi kalıp sabun alıpta geleyim boşa gitmesin tüüü tüüüüülerin İnş olurda sabihibime bağışlar Allah'ım tşk ederim aaaaaaaaaaaaaaa evde kalmışşşşşş acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaaaaaaaaa evde kalmışşşşşş ben mi evde kaldım :hihi:hihi:hihi ... CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben mi evde kaldım :hihi:hihi:hihi ... aaaaaaaaa kalmadın mııııı
maalesef kalamdım daha niyetim yok diyelim biraz daha zaman ve doğru insan
01-20-2010, Saat: 09:40 AM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Du bakim hemen koşup bi kalıp sabun alıpta geleyim boşa gitmesin tüüü tüüüüülerin İnş olurda sabihibime bağışlar Allah'ım tşk ederim inŞ.Bu Zamanda qeRci cOk zOr Hakeden Birini Bulmak Yalansız Dolansız Harbi oLan aMma Velakin Yinede iSte iyi diLeklerde Bulunalım Hani Belki Olur Kalıp Sabunda Buarada Kokulu oLsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ben NAzLı:)YEni rEsmim | bskntin_asi_kızı | 120 | 5,833 |
04-05-2022, Saat: 01:08 PM Son Yorum: wildfang |
|
bunLarda bhenden...!::):) | N&#511; &#358;&#926;&#1044;&#1071; | 15 | 1,379 |
10-13-2009, Saat: 01:14 AM Son Yorum: iLKeR |
|
Boncuk Yeni | deli yürek | 5 | 788 |
10-12-2009, Saat: 06:33 PM Son Yorum: deli yürek |