:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K?m Bu ??k?den ??meye Cesaret Eder.?
AdAmIn1i
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim burcumu i?emessiniz ki ?s?r?rsa g?r?rs?n?z g?n?n?z? Smile

Arkada??m ??tik ?ld?k ZatenBig Grin
Ara
AdAmIn1i
Hatırladım Şimdi Dur Şu Otobuse Binelim Big Grin
Ara
ROSE
Bİz ÖlmÜŞÜz Ooooooooooooooo Haberİnİz Yok..gelİİnde Bİ Dua Okuyun Hayriniza SmileSmileSmileSmileSmileSmile
Ara
ROSE
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hat?rlad?m ?imdi Dur ?u Otobuse Binelim Big Grin
YA ORASIDA YANLI? B? YERE ?IKIOSSA SmileSmileSmileB?TT?N SEN B?TT?N BAK PPE??NDEN ?LD?M BEN? BURALARDA REZ?L ETT?NNNNNNN SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile:yikildim:
Ara
AdAmIn1i
Beğenmediysen Git Alla Alla Big Grin Gel Walla Bulucam Ben Seni Yarı Yolda Bırakırmıyım Aşk Olsun Big Grin
Ara
ROSE
Gİt Demesİ Kolay Buranin DÖnÜŞÜ Olsa Ama Yokkİİ...SmileSmileSmileSmileİyİ Devam Edelİm Barİ Ben Sana GÜvenİommmm Hade BakalimSmileSmileSmileSmile
Ara
AdAmIn1i
Aha Bak Bulduk Pembe Perdeli EvBig Grin
Ara
ROSE
Ahanda Bumu Ne Kadar Şekerrrr Şeyyyyyy Oy Oy Oy Oy Oy SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Ara
AdAmIn1i
Evet Bak Deniz Kenarı Tam İstediğin Gibi (Burdaki Deniz Nereye Gitti LanSmile) Big Grin
Ara
ROSE
Denİzİ ÇalmiŞlarrrrrrr SmileSmileSmileSmileSmileSmile):
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hep merak ederdim, insanlar neden intihar eder diye. Öğrendim.[Tamamen Gerçektir.] Yorgun Yürek 2 646 01-21-2009, Saat: 01:04 PM
Son Yorum: beyzarda.38
  Ne Kadar Ilginç Bir Cesaret örneği BiRiciGim 6 741 04-02-2008, Saat: 04:42 PM
Son Yorum: Patikli_Penguen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
  Tarih: 12-04-2024, 10:25 PM