TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zamane gencleri istehyaaa gülemedım nedense!![]()
![Confused Confused](https://duygusuz.com/images/smilies/confused.png)
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zamane gencleri istehyaaa gülemedım nedense! ![]()
04-04-2008, Saat: 09:12 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bızde Senı Sevıyoz Joker.... beni sevmeyen öLsün Hıııhhhh ![]() ![]() Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa gülemedım nedense! Kötü mü oldu yane ![]() ![]() Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:insan gibi bişy sordk hemen dalga hh:pisik: kızım Sen Nıye Bu Kadar Agresıfsın..Ben Senı Kardesım Gbıı Gordugum İçin Saka Yapıyorum..Sen Hemen yanlıs anLıyosun.. ![]() ![]() ![]() Ben ..Gece.Lerıu Ders CALısıyorum..onun ıcın pek uyumam ![]() ![]() ![]() Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızım Sen Nıye Bu Kadar Agresıfsın..Ben Senı Kardesım Gbıı Gordugum İçin Saka Yapıyorum..Sen Hemen yanlıs anLıyosun..iyi be aman anladık Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızım Sen Nıye Bu Kadar Agresıfsın..Ben Senı Kardesım Gbıı Gordugum İçin Saka Yapıyorum..Sen Hemen yanlıs anLıyosun.. Keske bende calısabilsem ![]() ![]() ![]() The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:santraL Dünden beri takdın santrale ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|