Neyse şimdi Bunalim Takilmayalim Demi Ama Herşeye Rağmen Hayatin Güzeliklerinde Faydalanmak Lazim
Canı Sıkılanlar
|
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet nankördür insanoğlu birazda sıkıntılar olunca hepten bunaltıcı valla kusura bakma sibel geç kaldım ben sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin janım HOŞ BULDUK SİBEL ABLA NASILSIN!...................... adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİZDE KURTULDUK DİYE SEVİNİYORDUK KAHRETSİN HOŞ BYULDUK BENDE MERAKI DEÄžİLİM SANA canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla kusura bakma sibel geç kaldım ben MADEM GEÇ KALDIN CEZALISIN O ZAMAN ÖÄžLEN YEMEKLERİ SENDEN HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOŞ BYULDUK aaa oldumu şimdi ama ben espiri olsun diye sölemiştim ama sen yalnış anladın kusura bakma deniz ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldin canim... HOŞ BUDUK KONU NE
canın sağolsu nkardeş ayıpsın ya
benden olsun canınız ne istiyorsa söyleyin bulup getiririm ben adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyse şimdi Bunalim Takilmayalim Demi Ama Herşeye Rağmen Hayatin Güzeliklerinde Faydalanmak Lazimtabi tabi yaa eğlenceye devammmiley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 83 Ziyaretçi