canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canın sağolsu nkardeş ayıpsın ya
benden olsun canınız ne istiyorsa söyleyin bulup getiririm ben
biraz masraflıyımdır ama ben söleyim masamda kuş sütü eksik olmamalı artık gerisini sen düşün ercan
|
Canı Sıkılanlar
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canın sağolsu nkardeş ayıpsın ya biraz masraflıyımdır ama ben söleyim masamda kuş sütü eksik olmamalı artık gerisini sen düşün ercan
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOŞ BYULDUK aman deniz alınma kırılma olmasın tamam mı şaka yapıyor tabiki kırılma kimseye sakın ![]() olurmu
08-03-2007, Saat: 11:56 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canın sağolsu nkardeş ayıpsın yabi corbani icsek yeter
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla kusura bakma sibel geç kaldım benyok canat ya :hihi sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi yaa eğlenceye devamm peki nereye gidiyoruz eğlence için
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biraz masraflıyımdır ama ben söleyim masamda kuş sütü eksik olmamalı artık gerisini sen düşün ercan he o zaman joker hakkımı kullanayım vaz geçtim ben teklfimi geri alıyorum :yikildim::yikildim:
08-03-2007, Saat: 11:57 AM <
deniz suan konu yemek gördügün gibi...
sen ne yemek isterdin ??? HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOŞ BULDUK SİBEL ABLAsağol canım sen nasılsın |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|