gel berabera d?velim can?m olurmu.....:yikildim: :yikildim: :yikildim:
senin kahveyi nas?l yapt???n? unutmad?m.....
Garip Sohbetler
|
12-08-2006, Saat: 02:47 PM <
gel berabera d?velim can?m olurmu.....:yikildim: :yikildim: :yikildim:
12-08-2006, Saat: 02:49 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel berabera d?velim can?m olurmu.....:yikildim: :yikildim: :yikildim:tamam beraber d?welim ama yas?k ya a?lar ?indi:yikildim: :yikildim: :yikildim:
12-08-2006, Saat: 02:52 PM <
evet can?m sonra a?lar....
hasan kahvemi g?sel yaparsan affetcez seni.... olurmu ?zgem affedelimmmiiiiiiiii.....
Ben K???c?k B?r Bebek Olmak Ve Hep ?yle Kalmak H?? B?y?memek ?sterd?m
12-08-2006, Saat: 02:56 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet can?m sonra a?lar....ama bi tane de bana yapcak yoksa affetmeyelim hasan bu defa i?ine bi?ey katma yoksa gelir d?werizmiley18: miley18:
12-08-2006, Saat: 03:02 PM <
ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama bi tane de bana yapcak yoksa affetmeyelim tamam can?m sana da yaps?n.... hasan ka?t? bence.... baksana g?r?nm?yo... ne yaps?n iki cad? d?vecek onu..... ka?t?........... hasan duysana sesimizi....... bak sonun iyi olmayabilir... yada bunun gibi.....miley18: miley18: miley18: ?lcem burda g?lmekten ?zgem....:yikildim: :yikildim: :yikildim:
12-08-2006, Saat: 03:06 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam can?m sana da yaps?n....yok ka?mad? gelir ?imdi yemek yap?yomu? allah bilir yeme?in i?ine neler kat?o :yikildim: :yikildim: :yikildim:
12-08-2006, Saat: 03:08 PM <
hasanın adresini bilen warmı warsa ambulans çağırsın yasık o yemeklerden yiyenlere:yikildim::yikildim::yikildim:
12-08-2006, Saat: 03:12 PM <
ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hasan?n adresini bilen warm? warsa ambulans ?a??rs?n yas?k o yemeklerden yiyenlere:yikildim::yikildim::yikildim: evet can?m ya allah bilir neler kat?yodur....miley4: miley4: miley4: evet bilenlere duyrulur....:yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|