?eyy en ?okda ya?pasta g?zELDi te?ekk?rler ellerine sa?l? cicim saol ?ok zahmet etmi?sin yaa bizede buyur gel bende beklerim tmm seni abime o?luma al?cam hamarat senii
Garip Sohbetler
|
12-08-2006, Saat: 04:26 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?eyy en ?okda ya?pasta g?zELDi te?ekk?rler ellerine sa?l? cicim saol ?ok zahmet etmi?sin yaa bizede buyur gel bende beklerim tmm seni abime o?luma al?cam hamarat seniio?lun k???kt?r ?indi beni abine al:yikildim: :yikildim: bebem01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkes a?ka sevgiye annesine sevgilisine muhta?t?r bencemiley27: g?zell do?ru Masal_y?zL? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hava su ekmek )) baska seylerde var ama buda do?ru ?@R?I EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok Ju?la Haklisin Aslinda Her?eye Kari?mamak Gerek?r Ama Resmen Adam Hakaret Ed?yor Bunada Susmam M?mk?n De??l Yane Ama Su? Ne Sende Ne Bende Su? O Yazi Yazan yaramaz ?ocukta tamam ?nemli de?il Dr.Love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah'a Senin muhta? olduklar?n )) g?zell
12-08-2006, Saat: 05:01 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok Bi?ey Katmad?m Vayla Sadece Fare Zehiri yaw sen benden gelip ald?nm? fare zehiri ald?nm?.... ben sat?yom nas?l oluyo o i?.....
ke?ke yeniden do?sayd?m ve her?ey ?ok daha g?zel olsayd?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 348 Ziyaretçi