sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'(:'(:'(ben çok sevdiğim birini yine üsdüm amlyee ya ağlamak istiom ya
sana ne oldu gülüm:'(:'(:'(
seninki dalga geçcek ama söliym
askım yok ya ondan :
Gececiler Bölümü
|
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'(:'(:'(ben çok sevdiğim birini yine üsdüm amlyee ya ağlamak istiom ya seninki dalga geçcek ama söliym askım yok ya ondan :
blue_belial
07-18-2007, Saat: 11:28 PM <
tamam ıste hasfta sonu halaoglu
onumuzdekı ayın basında ama, bu hafta degıl yanı bu hafta sadce pazar gunu tatıl var. c.tesı calısıyoz gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişi omas öbüründen bi hayır görmedik satennnn........ ya sn nie hep bnle uraşıon yaa :'(:'(
blue_belial
07-18-2007, Saat: 11:29 PM <
Alıntı:tamam blue bn sana burak kut-kompleyi çalıyım bak nasıl moralin yerine gelio eyw saolasın aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninki dalga geçcek ama söliym :hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi :'(:'(:'(:'(:'(:'( yapma ya neden yok kaçgündür gelmioooo yaaaaa....... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninki dalga geçcek ama söliymo şaka yapıo be gülüm aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sn nie hep bnle uraşıon yaa :'(:'( yok vaallla ugraşmıyommm senlee yada seni sevdigimdendir be kardişşşş.... blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ıste hasfta sonu halaoglu olum sende pasarcı gibisinnn haa çalışmadıgın gün yokkk ah ulan herşey kendi dükkan gibimii bee dimii........ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,847 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |