YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HEHEH HERKES SEN?N G?B? CADIMI ?S?L?R?S TAB? HEHEH :p :pii ki benim gibi bi cad? diiller.. yoksa i?leri zor olurdu.. :p
Garip Sohbetler
|
09-02-2006, Saat: 01:04 PM <
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmezsin tabi sen beni.. B?L?R?M B?L?R?M HEP ARAZ? OLUYON SEN YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?F?TRA DE??LD?R KIS B?LMEZM?Y?M BEN SEN? CADIIIIIII kanki bu ?eytana papucunu ters giydirir haa... bnm gibi adama bula??k y?katt???na g?re... tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii ki benim gibi bi cad? diiller.. yoksa i?leri zor olurdu.. :p TAB? SEN KISKANIRDIN D?M?
09-02-2006, Saat: 01:05 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAFFF KANK? NE D?YEY?M SANA NASIL YIKADIN SEN YAFFF AB? KISLAR B? ?? YAPMIYOMU NE DEV?R DE????O ALLA ALLAHewt devir de?i?iyor yak?nda sende y?k?ycan..haaaaaaahhhhhhaaaaaaaahhhhhaaaaaaa.............. eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanki bu ?eytana papucunu ters giydirir haa... KANK? DUR ?IMARTMA ?U CADIYI SONRA TEPEM?ZE ?IKIYO VALLA tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt devir de?i?iyor yak?nda sende y?k?ycan..haaaaaaahhhhhhaaaaaaaahhhhhaaaaaaa.............. HEHEH HALA UYANAMAMI?SIN KIZ PASTA M?DENEM? OTURDU KABUS G?R?YON tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt devir de?i?iyor yak?nda sende y?k?ycan..haaaaaaahhhhhhaaaaaaaahhhhhaaaaaaa.............. anaa k?s beni geitrme oraya sac?n? ba??n? yolar?m senin...
09-02-2006, Saat: 01:07 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TAB? SEN KISKANIRDIN D?M?bi yaln???n var ben onlar? diil onlar beni k?skan?rd?.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 60 Ziyaretçi