bende gondola binmem ) kamikaze süper yaaa
Canı Sıkılanlar
|
~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deniz suan konu yemek gördügün gibi... HİÇ CANIM BİR ŞEY İSTEMİ YOR İÇİME BİR HUZUESUZLUK DOLDU HAYIRDIR İNŞALLAHmiley17: YOKSA SEVGİLİMMİ HASTA YAAAAA SANKİ VARYA:yikildim::yikildim::yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kamikazeye binmem ama ona göre ooo daha 1dk.da aut oldunuz ya adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam bana uyar ama herkes kamikazeye binecek yoksa gelmemevet evet ben varım süper bişeyy :hihi HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HİÇ CANIM BİR ŞEY İSTEMİ YORaynen ben ya miley17: sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende gondola binmem ) kamikaze süper yaaa yok öyle buna binmem ona binmem lunaparta ne varsa herkes hepsine binecek yoksa lunaparka gitmiyoruz çocuk parkına gidiyoruz adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo daha 1dk.da aut oldunuz ya ya peki öle mi tamam o zaman binecem üzerinize çıkartırsam yiyeceklerimi karışmam senin yanında oturcam özellikle :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen ben ya miley17: buda ne demek ? canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya peki öle mi farketmez sana yemek yedirmeden götütürüz çıkaracak bişeyde olmaz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 376 Ziyaretçi