€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kes sésini YenemuKo miLLet yannıs anLıcak smcik.
bende öle dedim zaten istersen susayım dedim
Canı Sıkılanlar
|
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kes sésini YenemuKo miLLet yannıs anLıcak smcik. bende öle dedim zaten istersen susayım dedim Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slmben geldim slm h.g. ufaklık nbr
04-05-2008, Saat: 01:27 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende öle dedim zaten istersen susayım dedim Off basıma beLa oLdun be İddia bitti dmm mı Len siL su imzayıda. €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Off basıma beLa oLdun be İddia bitti dmm mı Len siL su imzayıda. tamam nasıl istersen silerim yalnız bir şartla bana yeni bir imza bulursan diğer bir şartık daha var onu sen bilion ara bozuculuğunu arabuluculukta kullan bu sefer
04-05-2008, Saat: 01:35 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm h.g. ufaklık nbriyi senden naberşamil
04-05-2008, Saat: 01:35 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:diyenleri bilmem gözlerimle görmedende yorum yapamam ben gaza gelmem Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi senden naberşamiltşkler gördüğün gibi iiyim bende kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gaza gelmem ben gaza getirmiyorumki sadece ne olursa olsun görmeden inanmam diyorum bu sadece seni görmeklede alakalı değil görmeden bilmeden hiç bir olaya yorum yapmam ben
04-05-2008, Saat: 01:41 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam nasıl istersen silerim yalnız bir şartla bana yeni bir imza bulursan diğer bir şartık daha var onu sen bilion ara bozuculuğunu arabuluculukta kullan bu sefer oLduuu qüseLim baskaa yatLar katLar fLn istionmu bide
04-05-2008, Saat: 01:42 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler gördüğün gibi iiyim bendeanladım ... neyse bilen biliyor beni şaka şaka |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|