:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kes sésini YenemuKo miLLet yannıs anLıcak smcik. Big GrinBig Grin

bende öle dedim zaten istersen susayım dedim Big Grin Big Grin
Ara
Yenemuko
Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slmBig GrinBig Grinben geldimBig Grin

slm h.g. ufaklık nbr Big Grin
Ara
€kim Rüzqarı@
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende öle dedim zaten istersen susayım dedim Big GrinBig Grin

Off basıma beLa oLdun be Big GrinBig Grin İddia bitti dmm mı Len siL su imzayıda. Big Grin

Ara
Yenemuko
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Off basıma beLa oLdun be Big GrinBig Grin İddia bitti dmm mı Len siL su imzayıda. Big Grin

tamam nasıl istersen silerim yalnız bir şartla bana yeni bir imza bulursan Big Grin Big Grin diğer bir şartık daha var onu sen bilion ara bozuculuğunu arabuluculukta kullan bu sefer Big Grin Big Grin
Ara
ηαzâ„“ı@_ßєßєq
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm h.g. ufaklık nbr Big Grin
iyi senden naberBig GrinşamilBig GrinBig Grin
Ara
*AnGeL_GirL*
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:diyenleri bilmem gözlerimle görmedende yorum yapamam Big Grin Big Grin

ben gaza gelmem Big Grin
Ara
Yenemuko
Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi senden naberBig GrinşamilBig GrinBig Grin
tşkler gördüğün gibi iiyim bende Big Grin

kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gaza gelmem Big Grin

ben gaza getirmiyorumki sadece ne olursa olsun görmeden inanmam diyorum bu sadece seni görmeklede alakalı değil görmeden bilmeden hiç bir olaya yorum yapmam ben Big Grin
Ara
€kim Rüzqarı@
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam nasıl istersen silerim yalnız bir şartla bana yeni bir imza bulursan Big Grin Big Grin diğer bir şartık daha var onu sen bilion ara bozuculuğunu arabuluculukta kullan bu sefer Big Grin Big Grin

oLduuu qüseLim baskaa Tongue yatLar katLar fLn istionmu bide Tongue Big Grin

Ara
*AnGeL_GirL*
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler gördüğün gibi iiyim bende Big Grin

ben gaza getirmiyorumki sadece ne olursa olsun görmeden inanmam diyorum bu sadece seni görmeklede alakalı değil görmeden bilmeden hiç bir olaya yorum yapmam ben Big Grin
anladım ...
neyse bilen biliyor beni Big Grin

şaka şaka
Ara
ηαzâ„“ı@_ßєßєq
gördüğüm kadarıyla bayagı bi iyisinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 590 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:35 AM