Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten bende herşeyi bildiğimi söylemedimkizaman sen çok şeytansın
bakalım bu zaman neler gösterecek
Canı Sıkılanlar
|
04-05-2008, Saat: 01:53 PM <
04-05-2008, Saat: 01:53 PM <
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sus kıs sen :yikildim:ben sussam bile imza ortada konuşuyor zatensussam bile herşey ortada kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaman sen çok şeytansın o kadar şeyin içinde bir şeytanlığımız eksikti yani oda oldu kadro tmmdır
04-05-2008, Saat: 01:57 PM <
Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sussam bile imza ortada konuşuyor zatensussam bile herşey ortada ee , seyy , ımm , saKadan yasdı onu YenemuKo dimi nan . İddia yüsünden . €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee , bilmem duruma göre değişir şartlara görede tabi
04-05-2008, Saat: 01:59 PM <
Allahım yha néRden qiRdik şu iddia oLayına yaw
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allahım yha néRden qiRdik şu iddia oLayına yaw dedim gibi durumlar ve şartlar böyle gerektior
04-05-2008, Saat: 02:01 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kadar şeyin içinde bir şeytanlığımız eksikti yani oda oldu kadro tmmdır başka ne özelliklerin var kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:başka ne özelliklerin var ne yokki çöpcatanlık felan saymakla bitmiyo buraya üye olduktan sonra hakkımda bir sürü idda çıktı
04-05-2008, Saat: 02:04 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yokki çöpcatanlık felan saymakla bitmiyo buraya üye olduktan sonra hakkımda bir sürü idda çıktı çöp çatanlık mı bence hiç bulaşma bu işe |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 488 Ziyaretçi