YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KANK? DUR ?IMARTMA ?U CADIYI SONRA TEPEM?ZE ?IKIYO VALLA
hakL?s?n waLLa kanki...
Garip Sohbetler
|
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KANK? DUR ?IMARTMA ?U CADIYI SONRA TEPEM?ZE ?IKIYO VALLA hakL?s?n waLLa kanki...
09-02-2006, Saat: 01:08 PM <
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anaa k?s beni geitrme oraya sac?n? ba??n? yolar?m senin...hadi ordan o biraz zor.. ikiniz birden sata??yonuz yeti?emiyom.. eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakL?s?n waLLa kanki... HAKLIYIM TAB? HEM ??DDET YOK KANK? OLMAZ
09-02-2006, Saat: 01:10 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HEHEH HALA UYANAMAMI?SIN KIZ PASTA M?DENEM? OTURDU KABUS G?R?YONyok be ak?am kuzen vard? sa?olsun o sindirmeme yard?mc? oldu.. tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi ordan o biraz zor.. HEHHEHEHHEHEHHEHEH KIS SATA?MIYOZ DUR BAK KANK?YE S?YLED?M ??DDET YOK tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be ak?am kuzen vard? sa?olsun o sindirmeme yard?mc? oldu.. O ZAMAN BEN?M BULAA?IK YIKAYACA?IM R?YASINI NEREDE G?RD?N KIS eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm kanki siddet yok EVET KANK? ??DDETE HAYIR (YAF ?URAYA EL? SOPALI B? SM?LE KOYMAMI?LAR NE G?ZEL KULLANIRDIK ??MD?)
09-02-2006, Saat: 01:12 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O ZAMAN BEN?M BULAA?IK YIKAYACA?IM R?YASINI NEREDE G?RD?N KISyok be ben falc?y?m g?rd?m yak?nda sende y?k?ycan.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|