adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelmek isterdim ama sanmıyorum senelik iznimi kullandım izinde vermezler inşallah başka bahara artık
inşallah ya kısmet olursa
görüşürüz bir gün
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelmek isterdim ama sanmıyorum senelik iznimi kullandım izinde vermezler inşallah başka bahara artık inşallah ya kısmet olursa görüşürüz bir gün
08-03-2007, Saat: 12:09 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelmek isterdim ama sanmıyorum senelik iznimi kullandım izinde vermezler inşallah başka bahara artıküzme o tatli canini bende gidemiyom...dedigin gibi baska bahara insallah
bende Gidemiyorum
gitmek çok Istiyorum Ama ailem Izin Vermez:'(:'(
inşallah diyelim o zaman adet yerini bulsun kısmetse birgün görüşürüz
valla dediğim gibi inşallah bir gün hepiniz görme sansım olur diyorum
başka bahara artık HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende Gidemiyorum mendil lazımmı veriyimmi
08-03-2007, Saat: 12:13 PM <
ben simdi cikiyorum ögleden sonra yine görüsürüz arkadaslar... kendinize iyi bakin... yeri gögü yaradana emanetsiniz...
~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben simdi cikiyorum ögleden sonra yine görüsürüz arkadaslar... kendinize iyi bakin... yeri gögü yaradana emanetsiniz... tamam görüşmek üzere adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mendil lazımmı veriyimmi İYİ OLURmiley17: ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben simdi cikiyorum ögleden sonra yine görüsürüz arkadaslar... kendinize iyi bakin... yeri gögü yaradana emanetsiniz... yemek yemeye gidiyorsun demi insan bi nezaketende olsa buyrun gel der demi şaka şaka görüşürüz inşallah ölmessek sende Allah'a emanet kendine ii bak kimseye karışma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|