karabıber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben dobra insanları severim.o avatarda çok manalı bir söz yazıyoooo.o resmş ben yaptım.:dresim kötüde
yazıyı okuyamadık
Canı Sıkılanlar
|
04-05-2008, Saat: 09:10 PM <
karabıber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben dobra insanları severim.o avatarda çok manalı bir söz yazıyoooo.o resmş ben yaptım.:dresim kötüde yazıyı okuyamadık
04-05-2008, Saat: 09:13 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resim kötüdeYAZI DA SOLE DIYO. benı gazetelerin 3. sayfalarına çıkarmayın.tek suçum bir katıra aşık olmam. belki komik gelebilir ama manası büyük.zaten resime dikkatli bakarsanız esseğin gözlerini beyaz bi seyşe kapattım.hanı gazte haberlerındede ole oluyoya.gözleri kapatılıyo insanların.
04-05-2008, Saat: 09:16 PM <
ama bi fark var o beyaz değil siyah oluyor
güzel güzel kompazisyon iyi
04-05-2008, Saat: 09:19 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama bi fark var o beyaz değil siyah oluyoriçinde aşk varya.o yuzden sıyah yapmadım .hayallerım vardı bır zamanlar tertemiz bembeyaz ama o katır çıktı.neseeeeee kuzucuklar aşk ta neymiş yaaaaaa .ne demişler silemiyosan karalıcaksın:A::A::A:
04-05-2008, Saat: 09:35 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baktın karalayamıyon b.k atatınca üzerine gelirmiki bi denesem
04-05-2008, Saat: 09:39 PM <
karabıber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atınca üzerine gelirmiki bi denesemyok sonra attığınıda klozete sok sifonu çek bulaşmaz sana
04-05-2008, Saat: 09:47 PM <
cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cnmmm SSSkkkIIIllllIIIoooo ..BENIMDE SIKILIYOOO oyoyoyoy aman nerelere gıdem oyoyoyou d: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|