Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her telden ordan burdan
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederim ne demek her zaman Smile
ÇOK SAOL MURAT YA GELDİM BEN PATRONUMUN MİSAFİRİ GELDİ O BİRAZ ONUNLA İLGİLENİR BENDE BURDAYIM Big GrinBig Grin
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOK SAOL MURAT YA GELDİM BEN PATRONUMUN MİSAFİRİ GELDİ O BİRAZ ONUNLA İLGİLENİR BENDE BURDAYIM Big GrinBig Grin

dur ben o misafere msj atıyımda gitmesin mesainiz bitine kadar Smile

hoş geldin sende sağol
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur ben o misafere msj atıyımda gitmesin mesainiz bitine kadar Smile

hoş geldin sende sağol
hee tamam valla iyi olur hani Big Grin
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee tamam valla iyi olur hani Big Grin

tamam o zaman hallederiz şimdi nasıl yapacaksak oda ayrı mevzu tabiki Smile
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam o zaman hallederiz şimdi nasıl yapacaksak oda ayrı mevzu tabiki Smile
tamam yapmana gerek yok gezmeye gönderdim ben patronuyla misafirini Big GrinBig Grin:yikildim:
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam yapmana gerek yok gezmeye gönderdim ben patronuyla misafirini Big GrinBig Grin:yikildim:
ii o zaman sorun kalmadı olmazsa arabanın lastiğini patlatalım bugün hiç gelmesin oraya Big Grin
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii o zaman sorun kalmadı olmazsa arabanın lastiğini patlatalım bugün hiç gelmesin oraya Big Grin
yoo arabayla gitmediler yürüyerek gittiler Big GrinBig Grin
Ara
slm bende geldim yie kimse yok galibaSad
Ara
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm bende geldim yie kimse yok galibaSad
hoşgeldin canım biz burdayız murat la beraber Confusedmiley17:
Ara
şimdilik bende buradayım
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi