offfffffff benimde acben gidiom yemek yemeye gelirim sonra
Canı Sıkılanlar
|
04-07-2008, Saat: 03:52 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yemeq yegerçekten mi :? bunu tek başına düşünmüş olamazsın kimden yardım aldın lütfen söyle Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:offfffffff benimde acben gidiom yemek yemeye gelirim sonra Affiyet olsun Bash bash çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçekten mi :? bunu tek başına düşünmüş olamazsın kimden yardım aldın lütfen söyle Valla kendim düsündüm
04-07-2008, Saat: 03:54 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Affiyet olsun Bash bashbişi dicektim neyse kalsın yemekten geldikten sonra derim artık dua et seni seviom yoksaanladın sen onu hehe
04-07-2008, Saat: 03:54 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla kendim düsündümballı süt içtin dimi zihnin açılmışta bende yiyim Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişi dicektim neyse kalsın yemekten geldikten sonra derim artık dua et seni seviom yoksaanladın sen onu hehe Söle söle icinde kalmasın Bende seni mCx
04-07-2008, Saat: 03:55 PM <
Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişi dicektim neyse kalsın yemekten geldikten sonra derim artık dua et seni seviom yoksaanladın sen onu heheyavaş gel molla desinler ağzını tutamayan başka hiç bişeyini tutamaz çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ballı süt içtin dimi zihnin açılmışta Bende iim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 382 Ziyaretçi