:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumun en leri
AfrâsyâB
kartalda pusuda bekliyor ahahahahah Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
_BarBie_
Sen istiosan hazırlarım KartalSmile AsLıyla ikinizi beklerim bi günSmile bu arada ikiniz adına çok sevindm ne yalan sölim barışmanızı istiodum hepSmile
En serseri ve AsLı ya mutluluklar dileyen ben...
Ara
AfrâsyâB
en bizi çağırmöayan barbie Sad
Ara
EndLess
Sen GeL Bıde Bana Sor..NasıL MutLu oLdugumu SmileSmileSmileSmile

Agzım KuLakLarımda...

SagoL barbı..ıstersne Cıakrım sneı Yemege ...SmileSmileSmile
Ara
_BarBie_
Sen kazana düştün GökhanSad bi lokma şei cok gördün banaaaSad: unutmamm asla bunu Sad
Kartal'a bakk ne ii nietlii, ne insanietli ,ne sevecen efendm ne sölimBig Grin ne alçakgönüllü ne iii insannn Big Grin
Ara
EndLess
VaLla Harbı Dıyom Para Bıtmeden ıstıyosan..Göturım :SmileSmileSmile

Bıtınce Smıt BıLe buLamassın Big GrinBig Grin
Ara
_BarBie_
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen GeL Bıde Bana Sor..NasıL MutLu oLdugumu SmileSmileSmileSmile

Agzım KuLakLarımda...

SagoL barbı..ıstersne Cıakrım sneı Yemege ...SmileSmileSmile

Teşekkür ederim SerseriSmile ben şaka yapmıştım sadece çok sağ ol.Sen benim yerime AsLı yı çıkar yemeğe Smile yemiş kadar olurum vallaa Allah mutluluğunuzu daim etsin gerçekten ikiniz adına çok sevindim...Aşk kolay bulunmuor.
Ara
_BarBie_
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VaLla Harbı Dıyom Para Bıtmeden ıstıyosan..Göturım :SmileSmileSmile

Bıtınce Smıt BıLe buLamassın Big GrinBig Grin

Maaşını mı aldın?Big Grin ben saten ascık yiorumBig Grin fazla para gerekmes Tongue Big Grin ben ilk maaşımı alınca AsLı ile ikinizi götürürüm yemeğe olur mu ? Confusedmiley16: Ama önce işe başlamamı beklemenis lasımBig Grin en geç 1 aya kadar başlarım die umuorum
Ara
EndLess
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim SerseriSmile ben şaka yapmıştım sadece çok sağ ol.Sen benim yerime AsLı yı çıkar yemeğe Smile yemiş kadar olurum vallaa Allah mutluluğunuzu daim etsin gerçekten ikiniz adına çok sevindim...Aşk kolay bulunmuor.

Evet Ask KoLay BuLunmuyor..BuLdum ve Kaybetmeye Nıyetım Yok...Bunun Icın eLımden GeLenı Yapıyorum Ve Yapıcam..SmileSmileSmile

GuzeL DılekLerın ıcın TesekkurLer Barbıe..SmileSmile
Ara
EndLess
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Maaşını mı aldın?Big Grin ben saten ascık yiorumBig Grin fazla para gerekmes Tongue Big Grin ben ilk maaşımı alınca AsLı ile ikinizi götürürüm yemeğe olur mu ? Confusedmiley16: Ama önce işe başlamamı beklemenis lasımBig Grin en geç 1 aya kadar başlarım die umuorum

Evet Maasımı ALdım...Big GrinBig GrinBig Grin

Ama Bu Para ArkadasLa.ıddat Oynamıstık Ordan GeLdı..Big GrinBig Grin

450 YtL Kaznadık SmileSmileSmileSmile

Nerde Calısıcaksın..SmileSmile
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  Üstteki Sen bu Forumun ?? _AL0n3_ 182 8,057 02-25-2014, Saat: 10:27 AM
Son Yorum: Xesar
  Forumun olmazsa olmazları dj_FoRzA 239 8,132 03-13-2012, Saat: 06:32 AM
Son Yorum: Av.bey
  Sen Bu Forumun..... deli-kı@z 83 4,158 02-05-2011, Saat: 12:38 PM
Son Yorum: history
  forumun çiftleri??? ceylan gözlü1 29 2,422 03-03-2010, Saat: 03:32 AM
Son Yorum: _NaSuaDa_

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 39 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:09 AM