kartalda pusuda bekliyor ahahahahah
Forumun en leri
|
Sen istiosan hazırlarım Kartal AsLıyla ikinizi beklerim bi gün bu arada ikiniz adına çok sevindm ne yalan sölim barışmanızı istiodum hep
En serseri ve AsLı ya mutluluklar dileyen ben...
Sen GeL Bıde Bana Sor..NasıL MutLu oLdugumu
Agzım KuLakLarımda... SagoL barbı..ıstersne Cıakrım sneı Yemege ...
Sen kazana düştün Gökhan bi lokma şei cok gördün banaaa: unutmamm asla bunu
Kartal'a bakk ne ii nietlii, ne insanietli ,ne sevecen efendm ne sölim ne alçakgönüllü ne iii insannn
VaLla Harbı Dıyom Para Bıtmeden ıstıyosan..Göturım :
Bıtınce Smıt BıLe buLamassın Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen GeL Bıde Bana Sor..NasıL MutLu oLdugumu Teşekkür ederim Serseri ben şaka yapmıştım sadece çok sağ ol.Sen benim yerime AsLı yı çıkar yemeğe yemiş kadar olurum vallaa Allah mutluluğunuzu daim etsin gerçekten ikiniz adına çok sevindim...Aşk kolay bulunmuor. Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VaLla Harbı Dıyom Para Bıtmeden ıstıyosan..Göturım : Maaşını mı aldın? ben saten ascık yiorum fazla para gerekmes ben ilk maaşımı alınca AsLı ile ikinizi götürürüm yemeğe olur mu ? miley16: Ama önce işe başlamamı beklemenis lasım en geç 1 aya kadar başlarım die umuorum _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim Serseri ben şaka yapmıştım sadece çok sağ ol.Sen benim yerime AsLı yı çıkar yemeğe yemiş kadar olurum vallaa Allah mutluluğunuzu daim etsin gerçekten ikiniz adına çok sevindim...Aşk kolay bulunmuor. Evet Ask KoLay BuLunmuyor..BuLdum ve Kaybetmeye Nıyetım Yok...Bunun Icın eLımden GeLenı Yapıyorum Ve Yapıcam.. GuzeL DılekLerın ıcın TesekkurLer Barbıe.. _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Maaşını mı aldın? ben saten ascık yiorum fazla para gerekmes ben ilk maaşımı alınca AsLı ile ikinizi götürürüm yemeğe olur mu ? miley16: Ama önce işe başlamamı beklemenis lasım en geç 1 aya kadar başlarım die umuorum Evet Maasımı ALdım... Ama Bu Para ArkadasLa.ıddat Oynamıstık Ordan GeLdı.. 450 YtL Kaznadık Nerde Calısıcaksın.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim | Rüya Güzeli | 1 | 640 |
04-06-2022, Saat: 12:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstteki Sen bu Forumun ?? | _AL0n3_ | 182 | 8,057 |
02-25-2014, Saat: 10:27 AM Son Yorum: Xesar |
|
Forumun olmazsa olmazları | dj_FoRzA | 239 | 8,132 |
03-13-2012, Saat: 06:32 AM Son Yorum: Av.bey |