MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buda benden öğrendi harfleri uzatmaı:yikildim:
sana baka baka karardı ne yapsın
Canı Sıkılanlar
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buda benden öğrendi harfleri uzatmaı:yikildim: sana baka baka karardı ne yapsın
04-08-2008, Saat: 01:36 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buda benden öğrendi harfleri uzatmaı:yikildim: ben daha senden çok şey öğrenecem dimi :yikildim:
04-08-2008, Saat: 01:37 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana baka baka karardı ne yapsın yazk bana na yardım et bana kurtar beni bundan Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana baka baka karardı ne yapsınkörle yatan şaşı kalkar kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazk bana na yardım et bana kurtar beni bundan tmm sen gel bakım şöle degajeme doğru manesia seni bu kıza yanaşmaktan men ediorum
04-08-2008, Saat: 01:39 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasla manesia sen hep yanılıorsun benim karşımda tabiiyilk senden naber asya nın son kurbanı senmisin sabah beni baydı da şimdi sıra sende
04-08-2008, Saat: 01:40 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm sen gel bakım şöle degajeme doğru teşekkürler koru beni şu dan şu var ya şu kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyilk senden naber ii ne olsun asıl o benim son kurbanım olacak demicem kurbanım olacak yani yani kişiye çattı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|