:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu itiraf aşk ister yürek ister
pusat ark.ım snn ki bu forumdanmı :S
Ara
malesef benım kıı yookk forum bulacak insallah yardımlarıznızı beklıorum Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
heheh ii biriysen yengemiz olcakta iyiyse neden yqardımcı olmayalım ki
Ara
Dah Yengeniz Olacak Kisiyide Bulamadim Onuda Siz Bulsaniz Cok Seymi Istiorum Acaba:d:d:d:d
Ara
EWET AİNEN ÖLE ÇOK ŞEY İSTİYON Big Grin
Ara
hmmmm zaten bılıodum bulamıcanızı siz sadece bahane bulrsunuz heheheheehBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinv
Ara
yaw sen kestir gözüne birin ayarlıyalım Big Grin ama aracılık parası alırım Big Grin
Ara
vay senı senı sen bul bıtene bana bensana bulma parası verım olmamı Big Grin:::d
Ara
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa ben bu forumda bi delilik yapmadım ki Big Grin neden deli diyon bu forumdan bi kaç kişi daha diyo Big Grin ama ben alışkınım zoruma gitmiyo Big Grin niye malesef oldugunu sen çok ii biliyon cnm

ya esra demekki bölesi hayırlımışkiiiii böle oldu ve bittii SmileSmilehem ben bitirmedimmm o bitirdiiiiiiiiii SmileSmiledemekki başkasını bulduki kolayca unutabildiSadSad:
Ara
Yardim Yok Mu Hehehehehehehe
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bi itiraf daha djseninim 6 1,273 04-14-2022, Saat: 06:41 PM
Son Yorum: wildfang
  Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D coNrad 1 948 04-14-2022, Saat: 01:59 PM
  Itiraf Ediyorum djseninim 23 2,944 04-14-2022, Saat: 07:45 AM
  Hehehe İtiraf Ediyim Bari... ZeNiTH 32 3,461 04-14-2022, Saat: 03:17 AM
  itiraf ediyorum EyLuL 101 11,374 04-11-2022, Saat: 08:22 PM

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi