hulleci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:g?lersin tabi sen g?l g?l...
Ya ne yapim ?ok g?zel ve ho? yazm??s?n ..Tebrik ederim ...
Sevg ...
K?sa k?sa kendinizi tan?t?n?z l?tfen ...!!!
|
Firari Fırtına
12-18-2006, Saat: 09:17 PM <
hulleci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:g?lersin tabi sen g?l g?l... Ya ne yapim ?ok g?zel ve ho? yazm??s?n ..Tebrik ederim ... Sevg ... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya ne yapim ?ok g?zel ve ho? yazm??s?n ..Tebrik ederim ... t?k ederim..
12-18-2006, Saat: 09:51 PM <
evet arkadaşlar sanırım sıra bana geldi bilerek en sona kaldım çünküüü assolistler en son çıkarmışşş
neyse anlatmaya başlıyım(adfım yeliz) ben 16 yaşında mardinde yaşayan arkadaşları tarafından sevilen biriyim lise 2 öğrencisiyim (anadolu lisesi azcık çalışkanımdır ) ayrıca çok mütevaziyimdir sonra gülmeyi çok severim espri anlayışım gelişmiştir hayat ne olursa olsun yaşamaya değer diye bi düşüncem vardır ve ona göre davranırımmm sonra aşırıııııııııııııı çokkkk aşırı duygusalımdırrrr (bundan nefret ediyorum zatenn) aşırı sulu gözümdür koyu ,doğuştan fenerbahçeliyimdir ona laf söleyen karşısında beni bulur bilmiş olunnn ) bu siteyi çok sevdim hayattan zevk alınması gerektiğini düşünüyorum arkadaş edinmeyi çokkk severimmm bu arada sayısalcıyımm (siz kısa demişsiniz o yüzden bu kadar kısa yazdım yoksaaaa daha sAyfalarca anlatırım ) y sorusu olanlar çekinmeden soru sorabilirler ayrıca eleştrilimeyide severimmm duyrulur çekinmeden soru sorup eleştirebilirsinizzz sevgiler and saygılarrr hepinize kucak solusu sevgilerrrrrrrrrrrrr
Firari Fırtına
12-18-2006, Saat: 10:01 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet arkada?lar san?r?m s?ra bana geldi bilerek en sona kald?m ??nk??? assolistler en son ??karm???? ?ok g?zel bir tan?t?m olmu? . Ellerine y?re?ine sa?l?k . Te?ekk?r ederim ... Sevg ...
12-18-2006, Saat: 10:03 PM <
rica ederim unuttuğum bişey olduğunu farkedersem arada yazarım ben azcık kısa oldu artık idare edin be abla
12-18-2006, Saat: 10:06 PM <
yaş kaç seninn ????? özür dilerim yaşını bilmiyorum kusura bakma
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
L?tfen Arkada?Lar | Son Noktam | 20 | 1,559 |
04-07-2022, Saat: 12:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ho?geldiniz ...!!! Okuyunuz L?tfen ...... | Firari Fırtına | 141 | 6,277 |
04-04-2022, Saat: 07:41 AM Son Yorum: wildfang |