ben de ertan yaz?n? ?ok be?endim e?er msn adresini ?zel olarak yollarsan sohbet edebibiliz
M?rh@?@L@r...i?te ben :D
|
ertan_polat1991 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben de ertan yaz?n? ?ok be?endim e?er msn adresini ?zel olarak yollarsan sohbet edebibiliz hadi ordan t??be t??be ertan_polat1991 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben de ertan yaz?n? ?ok be?endim e?er msn adresini ?zel olarak yollarsan sohbet edebibiliz memnun oldum ertan bende perii =)) saol msn i?in ama olmaz.. tan?mad?klar?ma vermemm =))) w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi ordan t??be t??be ehheh k?skand?n?z m? efendim miley36: miley36: miley36: miley36: miley36: w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem art?k mcx a?q?m sefiom seni yeter be yeterrr aaa a?k?m a?k?mm sarkma art?k y?z yok sana ?p?pde durma beah ?slak ?slak :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: miley17: miley17: miley17: miley17: :p :p :p :p bende sseni a?kom mcx p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeter be yeterrr aaa a?k?m a?k?mm sarkma art?k y?z yok sana ?p?pde durma beah ?slak ?slak Peqi... ?pmeyiz de sarkmay?z da...miley22:
10-05-2006, Saat: 05:48 PM <
konuya salca olmaqh gibin olmasında coqh seker siz coqh yakısıonuz
UyuZBiShey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konuya salca olmaqh gibin olmas?nda coqh seker siz coqh yak?s?onuz ?ok saol karde? miley20: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi