Bİ TANE DAHA
[SIZE=7]1820
[/SIZE]
[SIZE=7]1820
[/SIZE]
Bütün Beşiktaşlılar
|
blue_belial
07-31-2007, Saat: 02:46 AM <
Alıntı:Alıntı:benı tanımayanlar, hakkımda yorum yapmasın! ıs el atmaya gelırse, el atılmayan yerlerede gırerız.
[quote=SECO_UA22]Bİ TANE DAHA
[SIZE=7]1820 [/SIZE] kardeş bizim ay yıldızımız kalbimizdedir ve herzaman tc cumhuriyetine baglıyız bu neden lede millitakım herşeyden önce gelirrr..... 1818 ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa geri geri sayiomusnz siz xD mert seni çok uyardım çok söledim ama sen gene aynısınnn... ama bak sana son uyarımı yapayım inanki bi daha sölemiycem bunu sayfaya girme girersen bidaha çıkamassın heryeri dar ederim sana oyüsden akıllı ol geyik yapmak istiyorsan söyle seninle heryerde geyik yaparım tamamıı mert umarım bu uyarımı dikkate alırsın bu sayfa benim için kutsaldır... anladın sen onu......... BEŞİKTAŞLIYSAN ÖÄžÜN DEGİLSEN İTAHAT ET.. ÇARŞI ULANNNN........! 1817... blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benı tanımayanlar, hakkımda yorum yapmasın! DAYIMIN OÄžLUSUN DUA ET ŞU BEŞİKTAŞ YÜSÜNDEN YEDİGİN DAYAKLARI NE ÇABUK UNUTTUN BE OÄžLUM ....... 1816.... ALAYININIZA SOBE ULANNNNNNN.......! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üstteki Üye Hakkında Bütün Bildiklerini Yaz :D | PesmisT GirL | 188 | 6,118 |
04-29-2009, Saat: 01:48 PM Son Yorum: Qetesh |