:yikildim: ahanda paparazzi konusu
Adyge55 Den şikayetçiyim..
|
chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiç yakışmadı sana murat abimm yok durum bildiğin gibi basının abarması speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öL€m! MuRat ç€K!c! MuRaT . S€n! s€N! yok aynur ben bişi yapmadım yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: ahanda paparazzi konusu ezgi bunun neresi paparazi konusu yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bakda gor paparazziye baktım ezgi ama bu paparazilik bişey deil daha çok çalışman lazım beni haber yapabilmek için
02-02-2008, Saat: 05:08 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şeriatın kestiği parmak acımaz buyrun istediğinizi yapabilirsinizya bence ilk once:ayaklarından tavana asalım.sonra ayaklarını tavuk tuyuyle gıdıklayalım gulmekten catlasın:A::A::A::A::yikildim::yikildim::yikildim: yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bakda gor paparazziye benden iyi paparazzi olurmu ablacım karabıber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bence ilk once:ayaklarından tavana asalım.sonra ayaklarını tavuk tuyuyle gıdıklayalım gulmekten catlasın:A::A::A::A::yikildim::yikildim::yikildim: bak şöylede yapabilirsiniz falakaya yatırın sonra tuz dökün ayaklarıma sonrada keçi getirin ayaklarımı yalatın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Morciventten şikayetçiyim | MaNeSiA | 6 | 542 |
04-01-2008, Saat: 10:39 AM Son Yorum: MaNeSiA |
|
adyge55 | Rüya Güzeli | 20 | 997 |
10-15-2007, Saat: 12:22 AM Son Yorum: hello |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi