SABIRLI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HARİKAYDI VALLA YA CNM BENİM BÜYÜKLERE ÖZENMİŞ DEMEKKİ, ÖZENCEKTE BİŞİ DİİL AMA NE BİLSİN İŞTE.
Aşk işte nerde ne zaman çıkacağı belli değil (:
Dün bi kız aşık oldu bana, ohh itiraf etcem (:
|
SABIRLI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HARİKAYDI VALLA YA CNM BENİM BÜYÜKLERE ÖZENMİŞ DEMEKKİ, ÖZENCEKTE BİŞİ DİİL AMA NE BİLSİN İŞTE. Aşk işte nerde ne zaman çıkacağı belli değil (: Gök Tanesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haha buraya yazdın bunu ilahi hasan Beğenemediniz mi hanfendi €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok o olmaz Falım çilekli alcan O zaman dileğin tutuyormuştaam bgn onu alcm sn dedin dié her sbah falım alıOm ztn
Dişlerin Işıl Işıl olsun diye alıyorsun demi Falım ışılı Sen çilekli al kesin çözüm
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dişlerin Işıl Işıl olsun diye alıyorsun demi Falım ışılı Sen çilekli al kesin çözüm :yikildim: Cıkss tmm ßqn normaL aldım ama htırlamıom
yha canere bnm arkm msn vermş bnm resmimi atmış ekle isetrsn flan demiş bni ekledi hiç knuşmuo slm dedim slm dedi nbr dedim ii dedi bndee snr oldum sgopaya srdum diim mi saol bnde iim die de dedi vrdi gazı bnde ii saol dedm bişi deil dedi
Sana değer vermiyorsa sen neden değer veriyorsun ki boşver o zaman, canını sıkmana değer mi hiç ..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bi itiraf daha | djseninim | 6 | 515 |
04-14-2022, Saat: 06:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 481 |
04-14-2022, Saat: 01:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
Itiraf Ediyorum | djseninim | 23 | 1,213 |