Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ToLumsaL mesaj vermeyı bırakalım ayagımnıuzı gazdan cekelım arada hep gaz ver gaz ve rolmuyo :d
Benim bildiğim arabalar gazla çalışır
Ben mesajı veririm alan alır gerisi teferrüattır
işteee bennn:)
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ToLumsaL mesaj vermeyı bırakalım ayagımnıuzı gazdan cekelım arada hep gaz ver gaz ve rolmuyo :d Benim bildiğim arabalar gazla çalışır Ben mesajı veririm alan alır gerisi teferrüattır
evet bir laf daha var ak akçe kara gün içindir bende yeri gelmişken söyliyeyim dedim
UfakLık.... Ben gıdıyorum Kursum var sneınLe ugrasmıcamm ..
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bir laf daha var ak akçe kara gün içindir bende yeri gelmişken söyliyeyim dedim :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Alemsin ercanım yaf CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim bildiğim arabalar gazla çalışır Ben ALdım msjı : Sende aL msjı :
Neyse arkadaşlar bende çıkıyorum işlerim var biraz...Geldiğimde bu konuya bir kez daha bakcam umarım kimse kimseyi kırmaz ve daha fazla sataşma olmaz...
Saygılarımla... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seni pistlerde görmek isterim Kartal'ım...Alırım anahtarını hade ben kaçtım bye Kalın sağlıcakla
03-31-2008, Saat: 05:39 PM <
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevgili Coşkun (the Joker) Ve Serseri127 Lütfen Artik Susun... Kalite çizgimin Altina Inmek Istemiyorum Daha Fazla...! bana Co$kun demeyi ßırak ne cO$kunLuqumu qÖRdün ? Keyfine ßak sen ya. KaLite Cizqinden a$$$aa İnnmee. deLikanLı yüreqin deyimiyLe Senin konuna Yorum yazAnda Kabahat. Polemie qirmicem bundan s0nra canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bir laf daha var ak akçe kara gün içindir bende yeri gelmişken söyliyeyim dedimÇOK YERİNDE Bİ ATASÖZÜ TSK |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
isteee bennn | RaGNaR | 8 | 905 |
04-13-2022, Saat: 02:58 AM Son Yorum: wildfang |
|
bennn:P | bebiS | 74 | 3,439 |
04-12-2022, Saat: 12:42 PM Son Yorum: wildfang |
|
bennn yaraliyureqq(tiq bi zmanalr:) | yaraliyureq | 49 | 3,028 |
07-22-2007, Saat: 06:51 AM Son Yorum: CReATuRE |