Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende içmem be abi takılıyorum .. Ben pişiririm, köpekler yer ama söylim.. Ya çok pişiririm kömür gibi olur, yada az pişiririm çiğ kalır..Biz aç kalmayız ben pişiririm sizde sofrayı kurarsınız ama ben rakı içmem bi zahmet bira veya votka olur ise iyi olar
Anlaşılan hepiniz bugün aç kalacaksınız ..
Tmm hep birlikte gidelim ormana, yapalım pikniğimizi
Forumdan Kiminle Yemeğe Gitmek İsterdin:
|
06-03-2009, Saat: 11:06 AM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biz aç kalmayız ben pişiririm sizde sofrayı kurarsınız ama ben rakı içmem bi zahmet bira veya votka olur ise iyi olar De get alkolik kadın.. Bide salıncak yapalım, Ercan abiyle bizi sallayın.. Ercan abiyi yavaş sallayın o çok zayıf, rüzgar felan uçurabilir.. Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sattın hemen Ercan abi .. Sorun değil ama bu kadar ucuza gitmekte zoruma gidiyor yani.. Satış yok sende ısmarla ne olacak sen hadi gidelim dedin de gitmedim mi senlede giderim onunlada beni beleş bir öğün yemekten nie mahrum ediyrosun sen şimdi hayret bişi he nimetle şaka olmaz bırak ısmarlasın kız niye mani oluyorsun yok sattın felan diosun şimdi ısmarlamıcak belki senin yüzünden hayret bişi hea seninle iki kere gidicem tmm Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:De get alkolik kadın.. Bide salıncak yapalım, Ercan abiyle bizi sallayın.. Ercan abiyi yavaş sallayın o çok zayıf, rüzgar felan uçurabilir..sanki sen filsin adama bah yaw bilmeyende sumocularla güreş tutuyor sanıcak
06-03-2009, Saat: 11:12 AM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:De get alkolik kadın.. Bide salıncak yapalım, Ercan abiyle bizi sallayın.. Ercan abiyi yavaş sallayın o çok zayıf, rüzgar felan uçurabilir..Hiçde bile alkolik felan değilim siz demediniz mi rakı var diye bende rakı içmem dedim oldu başka derdiniz varsa söleyin hemen yapalım Adem
Siiiz.. siiiiiiiz... siiiiiiiiiiiiiiiiiiiz...... çok kötüsünüz ..
Berats Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanki sen filsin adama bah yaw Sumocularla değil ama Seninle çayırda bi güreş tutabilirim Ercan abi Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[COLOR="Magenta"]Hiçde bile alkolik felan değilim siz demediniz mi rakı var diye bende rakı içmem dedim Yok başka bişey istemem.. Sizin bi isteğiniz varsa söyleyin, Ercan abi yapsın
Adem beni de geçtin sen hee bu hazırcılık konusunda yuh yani sana
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adem beni de geçtin sen hee bu hazırcılık konusunda yuh yani sana Erkeklerin doğasında var o Ercan abi .. İyisimi Yorgun_Yürekle, Leyla hazırlasınlar bizde seyredelim..
06-03-2009, Saat: 11:33 AM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Siiiz.. siiiiiiiz... siiiiiiiiiiiiiiiiiiiz...... çok kötüsünüz ..Oldu niye yiğenim yapıyormuş ki sen yapıcan benim isteğim hamak kurucaksın bende sallanacam Leylamla birlikte sonrasında da biralarımı getircen bizde içiçez Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Erkeklerin doğasında var o Ercan abi .. BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yanii olabilir mantıklıÇok uyanıksınız çookkk hemide ben sadece etleri pişircem gerisine karışmam siz yapacaksınız |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
forumdan 2 kişiyi evlendirelim....... | Melek06 | 946 | 20,149 |
06-10-2015, Saat: 04:22 PM Son Yorum: Leader |
|
Forumdan enson kim çıktı ? | eLyos | 2 | 587 |
03-13-2012, Saat: 05:43 AM Son Yorum: Av.bey |
|
Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... | Melek06 | 422 | 16,498 |
03-12-2012, Saat: 03:15 PM Son Yorum: ZencefiL |