€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahh ahh ..
nolcu canımın içi yha dertlendinmi yine
Bu gece kimle uyumak isterdin...?:D
|
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahh ahh .. nolcu canımın içi yha dertlendinmi yine duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nolcu canımın içi yha dertlendinmi yine Nasıl Dertlenmem Soruya bak Ahh ahh ... €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nasıl Dertlenmem Soruya bak yha böLe konuşma bnide üzüosunn
AMAn BE üsüLMEee Baq BEn YILlardır YAnLIz YatIom artık 2 kİŞi YAtamıoM
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AMAn BE üsüLMEee Baq BEn YILlardır YAnLIz YatIom artık 2 kİŞi YAtamıoM valla şaka filan ama bnde iki kişi ile yatamıom bazen kızlar toplanıoz yer filan olmayınca 2 kişi beraber yatmak zorunda kalıoz k.bakmayın bn kimseyle yatamam diom koca yatakta tek başıma yatıomm :yikildim: duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yha böLe konuşma bnide üzüosunn Yollara isyan ediyorum, uzaklığa mesken okuyorum nedir benim çektiğim .. Off off .. Aynı şehirde yaşamak vardı şimdi. Beraber yatmayı bırak elini tutayım yeterli .. €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yollara isyan ediyorum, uzaklığa mesken okuyorum nedir benim çektiğim .. öLürüm bn sana yha kıyamam duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla şaka filan ama bnde iki kişi ile yatamıom bazen kızlar toplanıoz yer filan olmayınca 2 kişi beraber yatmak zorunda kalıoz k.bakmayın bn kimseyle yatamam diom koca yatakta tek başıma yatıomm :yikildim: KOcca Yataqa sığıoN Mu SEn dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KOcca Yataqa sığıoN Mu SEn sığmak önemli değil ancak öle rahat yatıorumm kolum bi yerde başım bi yerde puhahaha :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bence Sırıtmalıyız Hemde Bu Gece | YasSmin | 16 | 2,089 |
07-22-2011, Saat: 10:43 PM Son Yorum: GeZiCi |