chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KardeŞinde üye oLsun aßi-KardeŞ duygusuzcu oLun
benimde aßimden 1 yaŞ büyüksün manévi abi Afrasyab miley17:
Askere gittimi abin?:--/
bheen OoOo..anti-emo:D:D tip olrk bnzioo olablrm:Dama dğlm
|
chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KardeŞinde üye oLsun aßi-KardeŞ duygusuzcu oLun Askere gittimi abin?:--/
10-24-2008, Saat: 05:05 AM <
Anti emo tarzı buysa vay halimize
Böyle giyimden ne anlıyorsunuz birtürlü anlayamadım .. Allah sahibine bagıslasın ne diyelim daha ..
Zevkler tartışılmaz... Herkes aynı şeyi anlamak durumunda değil... Kendisi kendisine yakıştırıyorsa ve mutluysa ne mutlu ona.
10-24-2008, Saat: 05:24 AM <
Ben zevkler tartılısılır demedim zaten sadece anlayamadıgımı vurguladım okadar ..
Herkesin yaşantısı kendine.. Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Askere gittimi abin?:--/ yoK Üniv.ßaşladı. (: ßu ara hiÇ görmüyorum ama
10-26-2008, Saat: 05:32 AM <
Yeter be yeter kızın fotoraf alanını mahvetmişsniz tamam
her eleştiriye açık olmalıdır olmuşda daha fazlada üstüne gelip saçmalayıp durmayın isterseniz yavrucum bak şuna bende katılıyorum emoluğu baya andırıyorsun biraz daha kaçın arkadaşlar Emo olmakta bir sanattır gerçek emo olsalar olanlarda gam yemiyecem çakma fake hepsi neyse ne gayette hoş bir kızsın geri kalanında kulak ardı et tatlım olurmu.(: Ha bu arada laf ataçağınıza türkçenizi düzgün kullanın sahip çıkın türkçemize mahvetip yok etmeyin...! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|