sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheheheeee napalım güzelim vakit geçmiyo eyleniyos şurda :yikildim:
manyakk nan samımle nıe dalga gecıonkı :yikildim:
günahkeçisine özel yoklama
|
10-23-2008, Saat: 11:30 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheheheeee napalım güzelim vakit geçmiyo eyleniyos şurda :yikildim: manyakk nan samımle nıe dalga gecıonkı :yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manyakk nan samımle nıe dalga gecıonkı :yikildim: anam ne kıymetli samin varmış hıh :yikildim:
10-23-2008, Saat: 11:43 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam ne kıymetli samin varmış hıh tabııı nan cocuk bna bakmak ıcın tavsanla nıyet cektırıo yasık ona çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabııı nan cocuk bna bakmak ıcın tavsanla nıyet cektırıo yasık ona oyyy yazık kızım çocuğa sen de biraz az alışveriş yap senin ihtiyaçlarına yetişsin diye napcağını şaşırdı yazık
10-23-2008, Saat: 11:47 PM <
kız anasına yardım edıooo banane koca olmus alsın tabı nan
neyse biz gelelim asıl konumuza emreye nerde bu çocuk yine kaytardı bugün
10-24-2008, Saat: 03:28 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse biz gelelim asıl konumuza emreye nerde bu çocuk yine kaytardı bugün ben geldim çöpçatanınız herşeyiniz kardeşiniz bebeginiz ihhi
10-24-2008, Saat: 04:16 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldim çöpçatanınız herşeyiniz kardeşiniz bebeginiz ihhi butungun yoktunn mannaqım :yikildim:
10-24-2008, Saat: 04:17 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:butungun yoktunn mannaqım :yikildim: fırsat olmadı haberde weremedim ondan böyle oldu seninde sümüklerini bi duduramadık bebegm bence bi çözüm bulmalıyız
10-24-2008, Saat: 04:19 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fırsat olmadı haberde weremedim ondan böyle oldu seninde sümüklerini bi duduramadık bebegm bence bi çözüm bulmalıyız durmazzz bebetommmm yaaaa :yikildim: herkeze bulastı zaten :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
yoklama alınıyo.!! | günahkeçisi | 60 | 2,120 |
10-22-2008, Saat: 08:12 AM Son Yorum: ozgee29 |