history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben sadece senin için ölmeliyim..
Öncelikle hoş geldiniz arkadaşım.İnanın kimse için ölmeye değmez,kendiniz için yaşayın,sizi okumaya devam etmek,büyük zevk.Teşekkürler.
Hosbulduk, Sagolun Okuyan Gözlerinize Saglik..
Mühürümsün
|
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben sadece senin için ölmeliyim.. Hosbulduk, Sagolun Okuyan Gözlerinize Saglik..
Seni anlatacak kelime varmi...?
Dusunuyorumdusunuyorum ama yok... Bana sorarsan sen anlatilan degil yasanilansin... Seni anlatmak mumkun degilki zaten anlasilmakta cok zor bazen... Guzel olanda bu calismak ve yapmak... Ama nedense ben ne kadar calissamda yapamiyorum bir turlu anlatamiyorum seni... Sozlukler kusuyorum ama yinede cumleleri kuramiyorum... Olmuyor bitanem olmuyor iste...Zorlasamda yapamiyorum... Zaten seni yasamak varken anlatmak bos gelir bana... Dudaklarimin arasindaki o cumleler senin icin cikiyor... O guzel hos kelimeler... Ama yetmez... Yetmiyor... Varligini hissetmek her zaman orda... ...Yani kalbimde beni mutlu ediyor... Seni SEN diye seviyor ve SENSIN diye vazgecemiyorum... Sabredisini samimiligini ortaya koymussun bi kere bu hic bi zaman gitmez bu yurekten... Anlatilmayan ama konusulansin... Bu cok zor olsa gerek ama bunu bana sevincle yasatiyorsun... Iyiki varsin demekten baska bisi bulamiyorum ve yurekten soyluyorum... ...!!! Seni Cok Seviyorum !!!... Her gün yeniden aşık olmalıyım sana
Kaybetmeliyim kendimi bilmediğim bir yerde Elim ayağım titremeli Gözlerim kararmalı Ve yeniden doğmalıyım sende... Her gün yeniden aşık olmalıyım sana Aşkım hiç büyümemeli böylece Hep bebek kalmalı Hergün yeniden doğmalı! Hep en baştan var olmalı ki; Ben öldükten sonra Seninle birlikte Ancak yaşlanmalı...
Seni SEN diye seviyor ve SENSIN diye vazgecemiyorum...
Varligini hissetmek her zaman orda... ...Yani kalbimde beni mutlu ediyor... Bütün sevdaların anlatılan değil, yaşanılan olması dileğiyle,güzeldi,teşekkürler arkadaşım.
Her gün yeniden aşık olmalıyım sana
Aşkım hiç büyümemeli böylece Hep bebek kalmalı Hergün yeniden doğmalı! Sevdanın hiç tükenmemesi dileğiyle,hep mutlu ol....arkadaşım. history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her gün yeniden aşık olmalıyım sana Bu Güzel Dilegin Icin Cok Tesekkür Ederim
Okuyan Gözlerine Saglik " O " nunlayken varsın doğmasın güneş ;
Zaten o gülüyor hergün.. ... " O " nunlayken varsın uyanmayayım bir daha ; Zaten onunla hayat rüya düşlerim gerçek.. " O " nunlayken varsın yanımda olmasın ; Delemem ben dağları o vakit yanında olurum... Bana Sor Özlemden Yanıp Tutuşmayı...
Sen özlemeyi bir de bana sor; Gece olunca yalnızlık sarınca bedenimi Bir el tutsun ellerimi diye beklemeyi Bana sor severken özlemeyi… Bir ses ararken kulaklarım Sessizliğin acı çığlıklarını duymayı Gözlerim seni ararken Karanlıkta hayalini görmeyi Sen bana sor kilometrelerce uzaktan sevmeyi… Elimi göğsüme sokup Okşamayı seni özleyen kalbimi Yüreğimin titremesini içimin aniden ürpermesini… Şefkatinin eksikliği aklıma gelirken Hasretimden süzülen birkaç damlayı Bana sor sensiz ağlamayı… Sensiz saatler çabuk geçsin diye Geceye sığınmayı Yanımdaymışsın gibi yatakta yorgana sarınmayı Bedenimi sarmanı beklemeyi Sıcacık teninin kokusunu içime çekmeyi Sensizken seninle sevişmeyi Bana sor… Bana sor sen özlemeyi Özlemenin en acı en yalnız çığlıklarını Ben iyi bilirim özlemle yanıp tutuşmayı… Bana sor sensiz ağlamayı…
Sensiz saatler çabuk geçsin diye Geceye sığınmayı Sen bana sor kilometrelerce uzaktan sevmeyi… Ne geceler yaşadım yapayanlız,acı dolu,ne yanlızlıklar yaşadım,geceler dost,seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli, şarkısını dinlerken,teselliydi benin için... Çok güzel bi yazıydı,okumaktan keyf,anlatılandan hüzün aldım,duygularına sağlık,arkadaşım teşekkürler. Gülüşümsün benim;öyle masumöyle güzelöyle içten ve kalbimden gelen bir tebessümsün.
Kalbimsin benim;öyle güzelöyle farklıöyle bendesin ki ve ben ölünce bitecek olanımsın. Nefesimyanında yürürken öyle mutluyum ki huzur doluyum. Attığım(n) her adım biraz daha aşık ediyor (s)beni (b)sana konuştuğum(n) her kelime biraz daha bağlıyor (s)beni (b)sana öptüğüm(n) her an biraz daha (s)beni (b)senin kılıyor. Sen "benimsin" bendesin ve hep bende kalacak olansın. Bana aidsin bende sana aidim. Her cümlen "ben"le başlayıp "sen"le bitiyor Her cümlem "sen"le başlayıp "ben"le bitiyor. Gece-gündüz her daim yanı başımdasınseninle gözümü açıyorum gene seninle kapıyorum. Uyurken bile aklımdasınkalbimdesinbendesinrüyalarımda bile benimlesin. Seni anlatmaya gücüm yetmiyorbende ki seni sanakalbine akıtacak kelime bulamıyorum. Tam anlamıyla benim olduğunusana ait olduğumudelicesine seni sevdiğimicanımı ayaklarının altına gözümü kırpmadan sereceğimiher bakışında içimdeki fırtınayıbir gülüşüne bin ömrü feda edebileceğimileyla'nın mecnunu sevdiği gibi son nefesinde bile sevdiği gibi benimde seni sevdiğimi anlatacak kelime yok nefesimyok! Nefesimmm … Sen benim mecnunumsun çöllere düşmesen de Gözlerinde ki aşk'ı gördükçe bin yıl çöller de aşk ile kıvranan bir bedenden bile üstünsün yüreğimde … Nefesimsin… Son nefesimsin… En değerlimsin… |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|