tuttum ama kaçtı baksana
yaşlandımmı ne :S
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iki yıla yakın zmndır girmiodum bi haftadır girmeye başladım canım Burada eğlenceli olmaman mümkün mü Masallah yassmin, zencefil ve sıla enerji dağıtıyor, sebeplenmelisin
İnsanın yaşına göre davranması gerek bana göre, hissettiği yaş fln hikaye.
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnsanın yaşına göre davranması gerek bana göre, hissettiği yaş fln hikaye.Katılmıyorum üzgünüm,yaşına göre davranmak çok başka,hissettiğin yaşı yaşamak bambaşka....:bebored:
Bana göre demişim zaten. Cevaplamam yersiz bu durumda
Âh be.
Hayır yazmak istyosan yazarsın, senin bilceğin şey.
Ha diyosan ki illâ bana cevap ver. Vereyim ; Yaşına göre davranmaktan kastım şu ki hissettiğin yaşı yaşarken de bulunduğun yaşı göz önünde bulundurmak zorundasın. Yetmediyse açayım Âh be.
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Burada eğlenceli olmaman mümkün müyasmin ve zencefil konusunda hemfikirim acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Burada eğlenceli olmaman mümkün mü oy oy oy Ben bu lafa nedense çok sevindirik oldum :;-): Teşekkürler cnmda biz gelişine vuruyoruz resmen rL'de yeteri kdr zor durumlardayıs burdayken en azından accık rahatlamak gerek dimi. Yoksa bu kafa hiçbişekilde boşalmaz... Enerjimiz herkesi sarsın inşallah dielim ozaman :arf: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi