Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
o değilde ne yazajam şimdi ben bu sonaBig GrinBig Grin
Ara
ederiz tabi niye etmeyelim ama adanaya hiç geçmiyorum en son gittiğimde gördüğüm krolar yetti Big Grin
Ara
Dr.Love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ederiz tabi niye etmeyelim ama adanaya hi? ge?miyorum en son gitti?imde g?rd???m krolar yetti Big Grin
?ok yanl?? konu?mu?un arkada??m benje kro falann biz he? ?imdi antalya ile ilgili bi?e desek olurmu..ya?t?g?n ?aka ama ?akas?n? bile semedimm

ADANALIYIKKGHH.....allah?na kurban
Ara
Dr.Love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ederiz tabi niye etmeyelim ama adanaya hi? ge?miyorum en son gitti?imde g?rd???m krolar yetti Big Grin
sen ba?ka bir yere gitmi?ssin karde?? adanama laff yok.......:mad: :mad: :mad:
bis senn ?ehrinde onlar var bunlar var diok mu hala hala
...............................:mad: :mad: :mad:
ADANALIYIKKKK.......Confusedmiley16: Confusedmiley16: Confusedmiley16:
töbe töbe ya Smile bana bakın kötü konuşanın ağzına kırmızı biber kaçsın Big Grin

konuyu uzatanın ağzına da Big Grin
o değilde yaz işte bişilerBig Grin
Ara
o değilde halam bişe bulamıomBig GrinBig Grin
Ara
ben antalyal?y?m ama malesef ordan ?ok uzakta so?uk bir memeleketteyim
malesef antalyay? karde?imi ?ok ?zl?yorum burdan ona diyorumki ipek?i?im seni ?ok ?zledim en k?sa zamanda gelcem
Ara
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t?be t?be ya Smile bana bak?n k?t? konu?an?n a?z?na k?rm?z? biber ka?s?n Big Grin

konuyu uzatan?n a?z?na da Big Grin

K?MSE KONUYU UZATMIO YAKI?IKLI ARKADA?IM SEN AGZIMA KIRMIZI S?REMEN B?LON DEM?:Big GrinBig Grin sen k?rm?z? biberi s?rerken ben senin elini ?s?r?r?mBig GrinBig Grin
Ara
o değilde yatacam by Big GrinBig GrinBig Grin

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi