o değilde ben hala burdayıom sen yat hade
Garip Sohbetler
|
12-26-2006, Saat: 12:25 AM <
BENDE SENİ AŞKIMA ŞİKAYET EDERİM o döfer seni benim parmağımı ısırdın die
12-26-2006, Saat: 09:59 AM <
tşklr serhat....
herkese günaydın arkadaşlar... mutlu güzel bir gün dileğimle.....
12-26-2006, Saat: 10:32 AM <
off offfffff y?re?inin g?zEL oldu?unu biliyordum
y?re?in kadar sesinde ?Ok g?zELmi?can?m yaaaaaaaaa Walaa s?perrrrrrrrr ne diyim g?ZELLi?ini kelimelerle dile getircek bi?i bulam?yorum SENDE SA?OL BACIM bu muhte?em sesi bizlerle payla?t???n i?in
12-26-2006, Saat: 10:54 AM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BENDE SEN? SEV?YORUM CANIM KUZEN?M T?K EDER?M ELLER?NE SA?LIK...EEE BEN?MDE Y?RE??ME......
12-26-2006, Saat: 10:56 AM <
ELA_G?ZL? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuzen sesinin ?ok g?zel oldu?unu zaten biliyordum...ama yine s?yleyece?im SES?N ?OK G?ZEL bana g?re...sa?ol kusen asi...sa?ol kusen kevser T?K EDER?M CANIM KUSEN?M SENDE SAOL.....miley1:
12-26-2006, Saat: 10:57 AM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz bu g?zel sesi janl? janl? da dinledik harika kevsoo... EVET UNUTMAMAK GEREK...... T?KLR CANIM BEN?M........miley1:
12-26-2006, Saat: 10:58 AM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:of of of bu ses s?per ya valla bravo ?ok g?zel ses harcanma bac?m sen buralarda T?K EDER?M CANIM........
12-26-2006, Saat: 11:01 AM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok s?per yaa bi ses tonu var cidden.. Ama sanki arkadan kovalayan biri var dermi?im.. ke?ke daha uzun s?leseydi ?u ?ark?y? da doya doya dinleseydik... T?KLR EN??TEM..... YA B?RAZ HIZLI S?YLEMEK ZORUNDA KALDIM ??NK? KISA OLUYORDU AMA UZUN DA OLACAK....... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 334 Ziyaretçi