Ve ben ona, ayakkabılarını bağlarken
''Bi şeyim kaldı mı acaba'' diye kendi kendine sorduğunda;
''Beni almayı unuttun, sevgilim'' diyemedim..
''Bi şeyim kaldı mı acaba'' diye kendi kendine sorduğunda;
''Beni almayı unuttun, sevgilim'' diyemedim..
Acemhe'den :P
|
Ve ben ona, ayakkabılarını bağlarken
''Bi şeyim kaldı mı acaba'' diye kendi kendine sorduğunda; ''Beni almayı unuttun, sevgilim'' diyemedim.. Gizli öznesi bol cümleler kuruyorum "Seni Seviyorum" kimi...? [SIZE=5]~Seni~[/SIZE] öznesini yüreğimde tutuyorum.. noktaları kaldırdım.. sana uzanan her kelimeyi virgülle uzatıyorum.. yanyana oldukca coğalacak dolaylı tümleçlerimiz.. Biriktirdiğim bütün belirtili sıfat tamlamalarını senin için koruyorum... İstanbul sana susamalı
Benim sana susadığım kadar Bu hasret İstanbul’a da koymalı Bana koyduğu kadar... Önemsediğim... Farklı olduğunu düşündüğüm... Çok sevdiğim adam! Nerdesin? Şimdi beni hangi yanımdan susacaksın? Sessizlikte bir dildir.. Çoğul susulur Pusulur.. Şimdi beni hangi yanımdan kusacaksın? kum saatlerine sıkışık sonsuz esir olmaktır aslında yaşam esir olduğundan habersiz... akar insan akar gider.. bilmez ki yine döner kendine.. Yarım günlük mezarlık gezintimden çıkardığım sonuç: Ayakta yolcu kabul etmiyorlar illa yatmanız gerekiyor. Bana geldiğin yol aşk izlerinle doluydu. Bir dolu aşkın izini örtüyordu şiirlerin. Gelmek eylemi pörsümüştü adımlarında... Oysa ben gelişini "milat" sayacak kadar başlıyordum aşka... "...son limanım sensin sevda denizin benimle dalgalansın şimdi senden tek isteğim göklere aç elini dularında ismim olsun gelip geçici niyetle değil nefes aldığın her gün beni yazsın..." |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|