MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyi içinde tutuyonki zati
Tutmamısım saten
Canı Sıkılanlar
|
MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyi içinde tutuyonki zati Tutmamısım saten MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hııı içinden ettiklerinide iade ediyom büyük zevkle Uyusssss TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tutmamısım saten nerde snde o kablytKabiliyet düşmanı TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Uyusssss taam annıyorum büyük hayran kitlemin parçalarından birisin MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nerde snde o kablytKabiliyet düşmanı a aaaaaa Yeter yane bu kadar hakaret Benimde bi gururum var dime CxCxCx MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taam annıyorum büyük hayran kitlemin parçalarından birisin Hayran oluncaq qimse kalmadı da sana mı olcam
04-11-2008, Saat: 10:40 AM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayran oluncaq qimse kalmadı da sana mı olcam:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a aaaaaa Yeter yane bu kadar hakaret Benimde bi gururum var dime CxCxCx Asla hakaret etmem alınıyosan söölee susim TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayran oluncaq qimse kalmadı da sana mı olcam Haır sana tahammül edebilecek kimse kalmamış |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|