tamam canim okurum simdi
Canı Sıkılanlar
|
~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam canim okurum simdi ii o zaman sen okursun sonrada bize anlatırsın şimdi hepimiz yorulmayalım demi ama
08-03-2007, Saat: 03:29 PM <
denizcim siirin nerde`?? sölede aramakla ugrasmayayim
~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur abicim dur okiim ooo sen daha okumadınmı ben okudum başlığı bile koydum ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:denizcim siirin nerde`?? sölede aramakla ugrasmayayim AŞK GENELDE BAŞLIK: BAŞLIKSIZ (BEN YAZDIM LÜTFEN OKUYUN)
NEREE GİDDİNİZ
BİRDEN KAYBOLDUNUZ HEYYYYYYYYYYYY SİZEEE DİYORUMMMMMMMMMMM NERDESİNİZ HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NEREE GİDDİNİZ dur canım heyecan yapma burdayız işte bir yere gitmedik adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur canım heyecan yapma burdayız işte bir yere gitmedik İYİ BENDE YANLIZ KALDIM DİYE ÜZÜLÜYORDUM HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İYİ BENDE YANLIZ KALDIM DİYE ÜZÜLÜYORDUM bak üzülme ama şimdi belli bi süreliğine yalnız kalacaksın benim işim çıktı biraz olmayacam buralarda görüşürüz daha sonra o zamana kadar sen yapacak bişeyler bulursun artık kendine şimdilik bye |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 201 Ziyaretçi