adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam o zaman yalnız _gölgeler seninde halan olsun
ben hepinizin halası olurum ama diğer yeğenlerin ne der bu konuya bilmiyrum beni pek bir kıskanırlar da
Her telden ordan burdan
|
10-17-2007, Saat: 04:59 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam o zaman yalnız _gölgeler seninde halan olsun ben hepinizin halası olurum ama diğer yeğenlerin ne der bu konuya bilmiyrum beni pek bir kıskanırlar da
10-17-2007, Saat: 05:00 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa teyzem yapmaz öyle şeyler gitsede mutlaka haberdar eder bizitabi ki murat haber vermeden gitmem adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam o zaman yalnız _gölgeler seninde halan olsun evet o hepimizin halası
10-17-2007, Saat: 05:01 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi ki murat haber vermeden gitmem ne bileyim ben gittin zannettim Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi ben senin teyzen mi oldum ha tamam kabul ediyom teyze olmayı da şimdi o senin yiğen oluyor öyleydi demi evet evet öyle yiğenin oluyor senin kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bileyim ben gittin zannettim bak gördünmü gitmez merak etme sen
10-17-2007, Saat: 05:02 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet o hepimizin halası size çikolata falan alayım öle kuru kuru halalık olmaz dimi miley17:
10-17-2007, Saat: 05:03 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bileyim ben gittin zannettimyok halacımm gitmem ben haber vermeden |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|