millet nutuk yazıoo bea dünyanın en fazla oyun oynanan forumu duygusuz
Forumun en leri
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en datlısı her zamanki gibi pcşeker evet kardeşimmmm halkılısınnnnn bana kıssada ben ona birass cık dargın olsamdaaa seviyorumm bu kısıı yaaaa o bisimmm canımızzzz vallaaaaaa..... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en yanlızı benımm :S:S:S: ya sersimm aşkolsunn yaa bis nediciyia burda kardeş diilmiyizz neden böle sölüyorsunkiii şimdii....... Alıntı:evet kardeşimmmm halkılısınnnnn [COLOR="Black"]hee yaw...bitiyim varya onun konuşmalarına yazmalarına hele ahaha diye gülüşü yokmu şimdi burda olsada gülse... bu arada forumun en düşünceli abisi gecelerin efendisi[/COLOR] gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sersimm aşkolsunn yaa bis nediciyia abı sen yanımdasın sagol bunu bılmek bıle yetıyo ama hanı kahraman tazeoglun bı sıırınde gecıyo bı mısra yanlızım cunku yanımda sen varsın ( sakın yanlıs anlama abı bben bu sözu baska sı ıcın kullandım) yanı anlıcan abı bızımkı yapısmıs bıze yanlızlık gıtmıyo ama sen varsın yanlızlık bılevız gelıyo
08-07-2007, Saat: 10:27 PM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:formda en samimi ve insanları cnmsın aßim yHa. ßuarada ßn hiç Rüya qörmemkine ama snn hatrına qörürüm
en gizemli rapunzel
en cici asya en yalnız amylee en sevimli sudem en galatasaraylısı murat en yeni aşık adem
en çapkın pckopat
en sıcak kanlı rüya güzeli en yürekli sevda yürekli en yakın arkadaş canat en yeni aşıklar pesimist&aşk şehidi en iyi çift sibel&atilla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim | Rüya Güzeli | 1 | 640 |
04-06-2022, Saat: 12:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstteki Sen bu Forumun ?? | _AL0n3_ | 182 | 8,075 |
02-25-2014, Saat: 10:27 AM Son Yorum: Xesar |
|
Forumun olmazsa olmazları | dj_FoRzA | 239 | 8,133 |
03-13-2012, Saat: 06:32 AM Son Yorum: Av.bey |