TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoo Hic öle bi niyetim yoqCoq istiosan sen ağla
oooo ben ağlamayalı uzun yıllar oldu kalbim taşlaşmış benim zor görürsün benim ağladığımı ama senin ağlayacağın kesin bişey istersen iddaaya girelim
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoo Hic öle bi niyetim yoq oooo ben ağlamayalı uzun yıllar oldu kalbim taşlaşmış benim zor görürsün benim ağladığımı ama senin ağlayacağın kesin bişey istersen iddaaya girelim ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooo ben ağlamayalı uzun yıllar oldu kalbim taşlaşmış benim zor görürsün benim ağladığımı ama senin ağlayacağın kesin bişey istersen iddaaya girelim Bana uyar ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana uyar o zaman başla bakalım ağlamaya bizde görelim nasıl ağladığını ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman başla bakalım ağlamaya bizde görelim nasıl ağladığını İddaa icin bana uyar demisdim ![]() ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İddaa icin bana uyar demisdim farketmes nasılsa iddaayı kaybedincede ağlıyacaksın şimdide denemesini yap yani ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:farketmes nasılsa iddaayı kaybedincede ağlıyacaksın şimdide denemesini yap yani Buqüne kadar hic bi iddayı kaybetmedim bunu da kaybetceimi sanmıyorum hıh ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Buqüne kadar hic bi iddayı kaybetmedim bunu da kaybetceimi sanmıyorum hıh bugüne kadar kaybetmemiş olman normal çünkü beni tanımıyordun ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugüne kadar kaybetmemiş olman normal çünkü beni tanımıyordun Benim yanımda sansın yoooooqqqqqqqqqq ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim yanımda sansın yoooooqqqqqqqqqq senin yanında şansım olmayacağı kesin zaten yanında değilim bu yüzden şansım daha çok ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|