:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoo Hic öle bi niyetim yoq Big Grin Coq istiosan sen ağla Big Grin

oooo ben ağlamayalı uzun yıllar oldu kalbim taşlaşmış benim zor görürsün benim ağladığımı ama senin ağlayacağın kesin bişey istersen iddaaya girelim Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooo ben ağlamayalı uzun yıllar oldu kalbim taşlaşmış benim zor görürsün benim ağladığımı ama senin ağlayacağın kesin bişey istersen iddaaya girelim Big Grin

Bana uyar Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana uyar Big Grin

o zaman başla bakalım ağlamaya bizde görelim nasıl ağladığını Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman başla bakalım ağlamaya bizde görelim nasıl ağladığını Big Grin

İddaa icin bana uyar demisdim Big Grin ağLamak icin deil Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İddaa icin bana uyar demisdim Big Grin ağLamak icin deil Big Grin

farketmes nasılsa iddaayı kaybedincede ağlıyacaksın şimdide denemesini yap yani Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:farketmes nasılsa iddaayı kaybedincede ağlıyacaksın şimdide denemesini yap yani Big Grin

Buqüne kadar hic bi iddayı kaybetmedim bunu da kaybetceimi sanmıyorum hıh Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Buqüne kadar hic bi iddayı kaybetmedim bunu da kaybetceimi sanmıyorum hıh Big Grin

bugüne kadar kaybetmemiş olman normal çünkü beni tanımıyordun Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugüne kadar kaybetmemiş olman normal çünkü beni tanımıyordun Big Grin

Benim yanımda sansın yoooooqqqqqqqqqqConfusedmiley16:
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim yanımda sansın yoooooqqqqqqqqqqConfusedmiley16:

senin yanında şansım olmayacağı kesin zaten yanında değilim bu yüzden şansım daha çok Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin yanında şansım olmayacağı kesin zaten yanında değilim bu yüzden şansım daha çok Big Grin

Sen öLe sanneT Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 490 Ziyaretçi
  Tarih: 02-16-2025, 03:16 PM