€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi be oRdan hem bis bqn buLustuk emosumLan efLences bis
Daanem Seni Gördüm Kararımı Kesin Aldım Kaçırcam Seni
Canı Sıkılanlar
|
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi be oRdan hem bis bqn buLustuk emosumLan efLences bis Daanem Seni Gördüm Kararımı Kesin Aldım Kaçırcam Seni
04-16-2008, Saat: 06:43 PM <
ßaciskooomm ne dio bu kendini biLmez ya
a$kımıza enqeL oLamassın yenemuko$ €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aßoww ..dedim bile cnm geç kaldın Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zmaan kısın peşini bırak ben bırakıorumda o benim peşimi bırakmıor :yikildim:
04-16-2008, Saat: 06:44 PM <
_gamsizim_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Daanem Seni Gördüm Kararımı Kesin Aldım Kaçırcam Seni KacıR beni FıstıKım dünden Razıyım zati bende :yikildim: €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßaciskooomm ne dio bu kendini biLmez ya ben diyeceğimi dedim gerisi sana kalmış cnm
04-16-2008, Saat: 06:45 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben diyeceğimi dedim gerisi sana kalmış cnm Hadi oRdan be daLqa qecme benLen €mosum bana kacı0 bi keRem cık aRamısdan €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi oRdan be daLqa qecme benLen €mosum bana kacı0 bi keRem cık aRamısdan nereye kaçıo ben varken kimseye kaçamaz asıl sen çık aradan €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi oRdan be daLqa qecme benLen €mosum bana kacı0 bi keRem cık aRamısdan Lan hani sen bana kaççcaktın :yikildim: nie ben sana kaçıom
04-16-2008, Saat: 06:48 PM <
ßacisko duR bi ya ßuRda senin icin kawqa edioK senin akLın kacmakta haLa :yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|